Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

vodovod

 • Daniči

  Daničićeva ulica posle stopirane rekonstrukcije postala "Niš na vodi"

  Već dva meseca nema ni radnika ni mašina u Daničićevoj ulici u Nišu, koja posle kiše podseća na sve osim na ulicu. Građani su razočarani i poručuju nadležnima da ovaj deo grada nije dobra ideja za “Niš na vodi”, a direktor Direkcije za izgradnju Nebojša Lović tvrdi da rade na tome da nađu rešenje i da bi na proleće trebalo da se izmeste cevi zbog kojih radovi nisu nastavljeni.

  (1) detaljnije
 • radovi na mreži

  Popovac i deo Komrena bez vode

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži suve slavine će imati stanovnici Popovca, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća “Naisus”, kao i građani koji žive na Bulevaru Nikole Tesle, iza bivše Duvanske industrije.

  detaljnije
 • vodovod

  Delovi Durlana, Komrena i Knez Sela bez vode

  Zbog radova na novim priključcima, deo Somborskog bulevara biće bez vode, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća "Naissus". Suve slavine imaće i stanovnici Gornjeg Komrena zbog kvara, kao i meštani Knez Sela, ali i Klinika za plućne bolesti u tom mestu.

  detaljnije
 • radovi na mreži

  Bez vode deo Toponičkog puta

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću “Naissus”, slavine će biti suve u Ulici Đorđa Vasiljkovića, na Toponičkom putu.

  detaljnije
 • vodovod

  Bez vode Humska ulica u Nišu

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode će, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", biti oni građani koji stanuju u Humskoj ulici u naselju Ratko Jović.

  detaljnije
 • jksp svrljig foto aleksandar kostic

  Deo Svrljiga bez vode zbog havarije

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži od jutros je bez vode Ulica Vase Albanca sa pripadajućim ulicama, od mosta na Pravačkoj reci do bivše fabrike "Pobeda". Iz JKSP-a kažu da će kvar uskoro biti otklonjen.

  detaljnije
 • radovi na mreži

  Veliki deo Niša i okoline danas bez vode

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", slavine će biti suve u domaćinstvima u centru Niša, naselju Nikola Tesla, delu Palilule, delu Bubnja, Šljake, ali i Gabrovcu. Pored toga, već 3. dan bez vode su i žitelji Ulice Široke padine.

  detaljnije
 • vodovod

  Ulica Široke padine u Nišu drugi dan bez vode

  Zbog velikog kvara na vodovonoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", Ulica Široke padine na Trošarini i danas će biti bez vode.

  detaljnije
 • Vodovod

  Bez vode ulica ka Gabrovcu, Međurovo i Mramorsko brdo

  Zbog kvara na mreži domaćinstva u Ulici Široke Padine koja se nalazi na putu ka Gabrovcu, nemaju vodu još od noćas, a kako navode iz niškog Vodovoda, njihove ekipe su na terenu i popravljaju kvar. Zbog havarija na vodovodnoj mreži su bez vode su i u Gornjem i Donjem Međutovu i na Mramorskom brdu.

  (1) detaljnije
 • Vodovod

  Nekoliko niških naselja nema vodu

  Zbog nekoliko kvarova na mreži, kažu u JKP Naisus , nema vode u Skopskoj ulici u Donjoj Vrežini i u Ulici Alekse Šantića u Prvoj Kutini. Očekuju da će radovi biti završeni do 15 sati. I deo Duvaništa i Novog Sela neće imati vodu zbog radova.

  detaljnije
 • vodovod

  Deo Vardarske bez vode

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, bez vode je deo Vardarske ulice u niškom naselju Palilula. Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Naissus” su na terenu i rade na otklanjanju kvara.

  detaljnije
 • radovi na mreži

  Deo Panteleja bez vode zbog kvara

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Fruškogorskoj, građani koji žive u ovoj pantelejskoj ulici u Nišu, neće imati vodu od 10 do 15 sati, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća “Naissus”.

  detaljnije
 • Vlajkova ulica

  Posle pola veka ulica u Leskovcu dobija nove vodovodne cevi

  Stanovnici Vlajkove ulice u Leskovcu uskoro će dobiti nove vodovodne cevi, koje nisu menjane od 1964. godine kada je u ovom delu grada postavljena vodovodna mreža. Rekonstrukcija bi, prema rečima gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, trebalo da bude završena za nešto manje od dva meseca.

  detaljnije
 • vodovod

  Miljkovac i dalje bez vode, obezbeđena cisterna

  Zasada je neizvesno kada će stanovnici Miljkovca dobiti vodu, jer se, kako kažu iz Vodovoda, i dalje popravlja havarija na mreži. Cisterna sa pijaćom vodom je, kako navode iz ovog preduzeća, u selu.

  (1) detaljnije
 • Vodovod

  Zbog više havarija bez vode Gabrovac, Mramorsko brdo i Miljkovac

  Nastavljaju se popravke na vodovodnoj mreži u Nišu, gde zbog svakodnevnih kvarova i havarija građani često ostaju suvih slavina, nekada čak i po nekoliko dana. Danas će, kako saopštavaju iz Vodovoda , bez vode do 15 sati biti domaćinstva na Gabrovačkom putu, u Gabrovcu, na Mramorskom brdu i u selu Miljkovac.

  detaljnije
 • voda-vodovod-ispravnost-vode-Ilustracija-KOSTA-Juzne-vesti.JPG

  Deo Vranja bez vode zbog havarije

  Ulica Proleterskih brigada i okolne ulice, kao i naselje Donji Asambair od jutros su bez vode zbog havarije na vodovodnoj mreži, a iz vranjskog Vodovoda kažu da će kvar biti saniran do 15 sati.

  detaljnije
 • Vodovod

  Deo Bulevara Nemanjića opet nema vodu

  Radovi na Bulevaru Nemanjića u Nišu se nastavljaju, kažu u JKP Naisus , zbog kompleksnog kvara. Zato deo Bulevara, dodaju, do 17 sati neće imati vodu. Do 15 sati vodu neće imati i stanovnici Ulice Jovana Babunskog.

  (1) detaljnije
 • radovi na mreži

  Mnogobrojni kvarovi na mreži, više delova Niša bez vode

  Građani koji žive na širem prostoru Bulevara imaće suve slavine od 8 do 18 sati, saopštavaju iz JKP Naisus. Usled više kvarova, radnici Vodovoda intervenisaće na nekoliko lokacija, a vodu neće imati ni stanovnici Palilule, Ledene Stene i Pasi Poljane. Obezbeđene su cisterne sa pijaćom vodom.

  (25) detaljnije
 • Sastanak Šljaka

  Gradski većnik: Problemi sa vodom u Šljaci mogli bi da se reše 2018.

  Višegodišnji problemi sa vodom u niškom naselju Šljaka, moći će da se reše najranije sledeće godine, kaže gradski većnik Miloš Milošević, jer pre toga Vodovod mora da napravi projekat i proceni koliko će para građana iz budžeta morati da se izdvoji za rekonstrukciju vodovodne mreže, da bi Grad odlučio da li ima para za to.

  (1) detaljnije
 • cevovod

  Trupale bez vode zbog havarije

  Domaćinstva u niškom selu Trupale ostala su bez vode, kako navode u Vodovodu, zbog kvara na mreži u Ulici Cara Lazara.

  detaljnije