Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 3. 8. 2017.

| Zabava

Animirani film i drama ove nedelje u niškim bioskopima

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
"Emoji film" na repertoaru oba bioskopa
"Emoji film" na repertoaru oba bioskopa; foto: printskrin trejler

Osim nove animirane komedije “Emoji film”, čija je radnja smeštena u svet popularnih emotikona, koja je na repertoaru i u bioskopu “Cineplexx” i u “Vilinom gradu”, ove nedelje će Nišlije moći da gledaju i dramu, akciju i fantaziju.

“Emoji film” govori o Tekstopolisu, užurbanom gradu u kome žive svi omiljeni emotikoni, koji se nadaju da će ih jednog dana izabrati vlasnik mobilnog telefona.

U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje - piše u sinopsisu.

On želi da postane “običan” kao i ostali, pa traži pomoć od prijatelja, sa kojima odlazi na epsko putovanje kroz niz aplikacija, da bi pronašli kod kojim će ga “popraviti”.

U bioskopu “Cineplexx” od danas je na repertoaru i film između akcije i trilera “Straton”, koji prati specijalnog agenta Britanske kraljevske mornarice Džona Stratona. On u saradnji sa Irskom obaveštajnom službom otkriva međunarodnu terorističku mrežu.

Film je baziran na prvoj od osam novela autora Dankana Falkonera, bivšeg člana britanskih specijalnih jedinica. Dominik Kuper koji igra naslovnu ulogu, nije bio prvi izbor reditelja. On je pred start snimanja zamenio Henrija Kavila, koji je odustao od uloge u poslednjem trenutku zbog izmena u scenariju koje mu se nisu dopale - navodi se u sinopsisu.

Premijerno će 10. avgusta u ovom bioskopu biti prikazan film rađen po romanu jednog od najpoznatijih autora Stivena Kinga - “Mračna kula” u kome glume Idris Elba i Metju Mekonahi.

Poslednji viteški ratnik, Roland Dešain koga glumi Idris Elba nalazi se u večitoj bitki s Valterom O Dimom takođe poznatim i pod imenom “Čovek u crnom” koga glumi Metju Mekonahi. Odlučan je da ga spreči u uništenju mračne kule koja u ravnoteži održava čitav naš univerzum - piše u opisu filma.

“Vilin grad” je ove nedelje bogatiji za dramu “Štefan Cvajg: zbogom Evropi”, koja je zasnovana na životnoj priči ikone popularne muzike Dalide. Ona se proslavila tokom pedesetih, a tokom 30-godišnje karijere prodala je više od 130 miliona ploča širom sveta.

Od njenog rođenja u Kairu 1933. godine do prvog nastupa u pariskoj dvorani Olimpija 1965, od braka sa Lisjenom Morisom, preko disko večeri do spiritualnih putovanja u Indiju i globalnog uspeha sa numerom Gigi l’Amoroso 1974, Dalida je intimni portret jedne kompleksne i harizmatične žene, koja je bila ispred svog vremena. Uprkos njenom tragičnom odlasku 1987. godine, Dalidino nasleđe nastavlja da zrači do današnjih dana - navodi se u opisu filma.

U ovom bioskopu će 5. i 6. avgusta biti organizovan porodični vikend, od 10 do 16 sati, a najmlađi će moći da gledaju novi “Emoji film”.

Osim njega na repertoaru je i animirani film “Grozan ja 3” i “Automobili 3”.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica. Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa “Vilin Grad” - kažu u bioskopu.

Termine, ceo repertoar i trejlere zainteresovani mogu da vide na sajtu bioskopa “Vilin grad” i “Cineplexx”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: