Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:57, 3. 2. 2017.

| Zabava

Animirani film o lego Betmenu i horor u niškim bioskopima

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Oskarovac u novom filmu
Oskarovac u novom filmu "Zlato"; foto: promo poster

Na repertoaru niških bioskopa "Cineplexx", "Vilin grad" i "Kupina" ove nedelje naći će se nastavak poznatog horor filma “Krugovi”, animirani film “Lego betmen”, kao i film nominovan za Oskara “La la land” i film “Zlato” u kome glavnu ulogu ima oskarovac Metju Mekonahi.

Horor film naći će se na repertoaru svih bioskopa, a priča prati ženu koja će se žrtvovati da bi spasila svog dečka, ali će tada otkriti i nešto zastrašujuće.

Mlada žena će se zabrinuti za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu potkulturu koja okružuje misteriozni video snimak u kom se kaže da će gledalac snimka biti ubijen nakon sedam dana - piše u sinopsisu. Nastavak poznatog horora; foto: promo poster Nastavak poznatog horora; foto: promo poster

U svim niškim bioskopima prikazivaće se i film o lego Betmenu, koji mora da napusti samotnjačku ulogu i nauči da radi u timu, jer njegovom gradu preki Džoker u najopasnijoj zaveri do sada.

Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gotamu. Brus Vejn će zajedno sa kriminalcima Gotam sitija morati da brine i o dečaku kog je usvojio. Kris Mekej je režiser i ovog nastavka, a Set Grjm-Smit, Džared Stern i Džon Vitington su pisali scenario - navodi se u sinopsisu.

Nišlije će moći da gledaju i novi mjuzikl nominovan za nagradu Oskar “La la land” u kome glavne uloge tumače Ema Stoun i Rajan Gosling, dvoje sanjara koji pokušavaju da uspeju u Los Anđelesu.

Reč je o iščekivanom filmu za Oskara nominovanog reditelja Dejmijana Šazela, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu „Ritam ludila (Whiplash)”. U filmu Gosling igra džez muzičara koji se zaljubljuje u glumicu u usponu, nakon čega sledi prava ljubavna romansa sa zapletom. Radnja filma smeštena je u Los Anđeles sa naglaskom na atmosferu zlatne ere Holivuda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan - piše u sinopsisu. Nastavak filma o pedeset nijansi; foto: promo poster Nastavak filma o pedeset nijansi; foto: promo poster

U "Cineplexx"-u će ljubitelji sedme umetnosti moći da pogledaju i film “Zlato”, a radnja filma prati život propalog biznismena koji sa geologom kreće na najuzbudljivije putovanje njihovih života kako bi pronašli zlato u džungli.

Naredne nedelje će se na repertoaru niških bioskopa naći i nastavak svetskog bestselera “Pedeset nijansi - Mračnije”.

Kompletan repertoar i informacije o terminu prikazivanja pomenutih filmova možete videti na sajtu bioskopa "Cineplexx", "Vilin grad" i "Kupina".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: