Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 10. 5. 2017.

| Zabava

“Artan Lili” u četvrtak nastupa u Nišu

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Novi gitarista premijerno pred niškom publikom; foto: skrinšot "Ako ostanemo tu"
Novi gitarista premijerno pred niškom publikom; foto: skrinšot "Ako ostanemo tu"

Beogradska četvorka “Artan Lili”, prepoznatljiva po noise-pop zvuku, kombinaciji alternativnog i indi roka, nastupiće u četvrtak 11. maja u niškom klubu “Feedback”. Premijerno će pred publikom u Nišu nastupiti sa novim gitaristom, a koncert počinje u 22 sata.

Njihov nastup najavljen je iznenada, a kako su kazali, Nišlije će moći premijerno da čuju novog gitaristu Ivana Skopuloviča koji će ubuduće svirati umesto dugogodišnjeg gitariste benda Dragana Kneževića.

Ovim putem želimo da se zahvalimo našem dugogodišnjem gitaristi na saradnji i svemu što je uradio zajedno sa nama za "Artan Lili". Dragan je odlučio da krene nekim drugim, mirnijim vodama i mi mu želimo sreću i sve najbolje u životu - kazali su u saopštenju.

Grupa “Artan Lili” postoji od 2013. godine, a počeli su kao eksperimentalni trio. Tada su njihov zvuk klasifikovali kao noise-pop. Kažu da su poznati po tome što su prvi počeli da objavljuju završene pesme sukcesivno, singl po singl, i to smatraju svojom inovacijom.

Pored muzike i prepoznatljivog zvuka, za grupu je karakterističan i vizuelni identitet o kome vode računa, pa za većinu pesama imaju i video spotove. Nekoliko njihovih singlova bilo je na prvom mestu na svim relevantnim radijskim i TV top listama u zemlji i regionu.

Neke od njihovih najpoznatijih pesama, koje će i niška publika moći da čuje na koncertu su “Ako ostanemo tu”, “Srce”, “Moja stvar”, “Sajko”, “Nije teško kad se mora”.

Karte se još danas mogu kupiti u “Vintage shop”-u za 500 dinara, a na dan koncerta koštaće 600 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: