Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:38, 22. 3. 2019.

| Zabava

"Balkanska međa" i film o Berluskoniju u niškim bioskopima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Balkanska međa
Akcija o ratu 1999. godine; foto: print screen/Youtube

Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, biografija bivšeg italijanskog premijera i biznismena Silvija Berluskonija, topla priča o prijateljstvu između mlade devojke i belog lava i Balkanska međa neki su od noviteta na repertoarima niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad.

Radnja Balkanske međe smeštena je u doba NATO bombardovanja Kosova i govori o grupi ruskih specijalaca koji vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske terorističke grupe Smuka.

Iako je centralna figura filma Loro Berluskoni, sve u njemu prikazano je, kažu u Vilinom gradu, kroz delimično izmišljene događaje.

Radnja se odvija uglavnom u njegovoj palati na Sardiniji. Njegova ličnost, politička karijera, skandali, odnos sa njegovom ženom i neobjašnjivo nasleđe prikazani su kroz delimično izmišljene događaje - navode u Vilinom gradu.

Horor Mi govori o porodici koja se bori protiv iskrivljene verzije njh samih. Vilsonovi tokom porodičnog odmora ispred svoje vikendice primećuju siluete četiri osobe, koje se drže za ruke.

Nakon što je svojim debitantskim filmom Beži! poslao impuls koji je uzdrmao savremenu kulturu i postavio standarde za provokativne i društveno angažovane horor filmove, dobitnik Oskara i vizionar, Džordan Pil, vraća se sa novim, košmarnim filmom, koji je napisao, režirao i producirao - navode u Cineplexx-u.

Čak tri godine sniman je porodični film Mia i beli lav, a ispreda priču o mladoj devojci koja putuje kroz afričke savane, kako bi svom najboljem prijatelju našla novi dom.

Korgi: Kraljevski pas velikog srca je animirani film koji priča o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od detinjstva ne odvaja.

Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex uspeva da se zaljubi i otkrije svoj pravi identitet - navode u Vilinom gradu.

Dva francuska krimi ostvarenja od ove nedelje naći će se na repertoaru Cineplexx-a. Ceo svet je tvoj bavi se sudbinom sitnog kriminalca koji sanja o drugačijem životu, ali ne može da ga priušti, dok Crna reka govori o istrazi slučaja nestalog tinejdžera.

Kompletni repertoari niških bioskopa dostupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: