Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 27. 7. 2022.

| Zabava

Beogradski sindikat i Galija zvezde “Overload festivala” u Vladičinom hanu, za zagrevanje “Metal fest”

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Gitara foto Aleksandar Kostic
I ove godine u sklopu festivala i "Overload metal fest", moto-skup, besplatni kamp; Ilustracija; foto: A.K.

Beogradski sindikat i Galija najpoznatija su imena koja će nastupiti na tradicionalnom “Overload festivalu” na sportskim terenima centra “Kunjak” u Vladičinom Hanu, koji se ove godine održava poslednjeg vikenda u julu. Za zagrevanje, u četvrtak, 28. jula, na “Overload metal festu” nastupiće 6 domaćih metal bendova. Ulaz je besplatan za sve posetioce, a za one koji žele da provedu vikend u Vladičinom Hanu biće organizovan i kamp.

Više od decenije, prvo pod imenom “Reload” - a sada “Overload festival” kao jedan od najvećih muzičkih festivala na jugu, domaćin je najrazličitijim domaćim bendovima, a zvezde prve festivalske večeri, u petak, 29. jula, biće sastav Beogradski sindikat , srpski rep-metal bend Distrikt, kao i crossover bend Iskaz iz Pančeva.

Drugog festivalskog dana, u subotu, 30. jula, koncerte će održati niška grupa Galija, beogradski metal-pank bend Mortal kombat, poznati po provokativnim i satiričnim tekstovima, kragujevački trio Popečitelji i vranjski southern/heavy rock sastav Cardinal Point.

Tradicionalno, svake godine za vreme trajanja festivala organizovan je i moto-skup, a organizatori ove godine najavljuju i hip hop radionice u saradnji sa grupom Iskaz, koje su planirane za četvrtak i petak, od 18 sati.

Radionica ima cilj da jednu popularnu subkulturu približi mladim ljudima koji pokažu interesovanje, bilo da su oni već ostvareni muzičari ili tek potencijalni tekstopisci, kompozitori, video ili audio producenti - navode organizatori.

Overload metal fest - satnica Na metal festu će nastupiti 6 bendova; foto: Overload Ove godine će u sklopu festivala biti održan i drugi po redu “Overload Metal fest”, a u četvrtak, 28. jula, će od 18 sati nastupiti 6 domaćih metal bendova - Restore, Dawn Of Creation, Burning Leaf, Mud Factory, Quasaborn i Alitor.

Svi programi festivala održaće se na sportskim terenima centra “Kunjak”, ulaz za posetioce je besplatan, a za one koji vikend žele da provedu vikend u Vladičinom Hanu organizovan je i besplatni kamp.

Satnica koncerata koji su predviđeni u petak i subotu još nije poznata, a za više informacija pratite Fejsbuk stranicu festivala.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Var tehnolog

    18:22 // 28. 7. 2022.

    Da bi neko bio administrator, mora da poznaje bolje oblast za koju presudjuje moze li se naci na portalu i od kolega i komentatora! JV nisu portal Informera, naprotiv, portal su gde se cuju misljenja pro et contra !
    E, ako mu je receno da ne sme ili se plasi tuzbi, nije mu mesto u JV. Pitajte osnivaca Blagojevica.

  • profesor

    18:29 // 27. 7. 2022.

    BG sindikat, veliki protivnici sistema, a u stavovima potpisnici Miloševićeve i Šešeljeve nacional politike...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: