Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 7. 9. 2017.

| Zabava

Britanska drama i crtani o sinu "Bigfuta" u niškim bioskopima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Bigfut
Sin "Bigfuta" otkriva da i on ima neke moći; foto: youtube/print screen

Počevši od četvrtka, 7. septembra, još jedna animirana priča inspirisana legendom o majmunolikom stvorenju “Bigfut”, na repertoaru je niških bioskopa “Cineplexx” i “Vilin grad", a zainteresovani će moći da pogledaju i dve romantične drame.

Zaplet animiranog filma “Mali Bigfut” počinje kada 13-godišnji Adam kreće u potragu za svojim ocem i otkriva da je on legendarni “Bigfut”, koji se godinama skrivao u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju porodicu od kompanije koja želi da izvodi eksperimente sa njegovim DNK.

Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako takođe ima super-moći. Međutim, nije svestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu - kažu u “Cineplexx”-u.

Najbolje od njih Film kao poruka Sjedinjenim Američkim državama da se priključe ratu; foto: youtube/print screenOd 7. septembra, u bioskopu “Vilin grad” počeće i prikazivanje britanske drame “Najbolje od njih”, čija je radnja smeštena u period Drugog svetskog rata. Dok bombardovanje Londona traje u najveće, mlada scenaristkinja sa svojim timom improvizovanih glumcima ne odustaje od snimanja filma.

Sa stalnim padom morala stanovništva, Katrin, neiskusna scenaristkinja i improvizovani tim glumaca, snimaju čak i tokom napada kako bi podigli duh naroda i inspirisali Ameriku da se pridruži ratu. Duhovit, romantičan i dirljiv prikaz mlade žene koja traži svoj put i glas u užasu rata i filma - rekli su “Vilinom gradu”.

Zaslepljeni Ladies night u "Cineplexx"-u; foto: youtube/print screenSa druge strane, u “Cineplexx”-u će istog dana početi sa prikazivanjem američka drama “Zaslepljeni”. U niškom bioskopu za nju kažu da je “najdirljivija drama godine”, a zaplet počinje u Domu za osobe sa oštećenim vidom, gde Suzan odrađuje kaznu društveno korisnog rada, koju služi nakon hapšenja supruga.

Upoznaje Bila, pisca koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali se stvari komplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava - kažu u “Cineplexx”-u.

Više informacija o repertoaru i cenama karata možete saznati na sajtu "Vilin grada" i "Cineplexx"-a.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: