Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 19. 4. 2018.

| Zabava

Brojni noviteti u bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Pile crtani
Ptica preživljava brojne nedaće, kako bi se sledećeg proleća ponovo srelo sa svojom porodicom; foto: print screen/Youtube

Od horora, preko fantazija, pa sve do komedije i animiranog filma, ljubitelji sedme umetnosti moći će da uživaju od 19. aprila. Na repertoarima niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad nalazi se čak 6 novih filmova.

Jedini predstavnik animiranih filmova, kada je reč o novitetima na repertoarima niških bioskopa je Cvrle: Nikad ne letiš sam. U niškim bioskopima ga opisuju kao dirljivu priču o avanturi, koja je za celu porodicu.

Glavni junak je Cvrle nije naučio da leti na vreme, pa njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji - kažu u Vilinom gradu.

Horor Incident u zemlji duhova govori o “ubojitim uljezima” u kući, koji napadaju prvo majku i njene dve kćerke, a onda i dve devojke, kada se 16 godina kasnije vrate.

Komedija Neće moći ove noći je rediteljski debi Kej Kanon, a glumačku ekipu čine Lesli Men, Ike Berinholc, te Džon Sin. Neće moći ove nedleje film Roditelji pokušavaju da spreče ćerke da izgube nevinost; foto: print screen/Youtube

Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama - pričaju u niškom bioskopu.

Horor fantazija Zver rađena je po uzoru na čuveni filmski serijal Sumrak saga. Radi se o devojčici koja je odrasla na tavanu zabačene kuće, pod budnim okom čoveka koji se predstavljao kao njen otac i koji joj je usadio strah od Zveri - čudovišta koje luta šumom i jede decu. film Zver Zastrašujuća saznanja na pomolu; foto: print screen/Youtube

U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi - kažu u Cineplexx-u.

Novina na repertoaru Vilinog grada je i Telma, fantazija u kombinovanoj produkciji Norveške, Francuske, Danske i Švedske. Reč je o devojci koja se po selidbi u Oslo zaljubljuje u koleginicu, ali i otkriva da poseduje užasavajuće moći. U Cineplexx-u je pak novina rimejk filma Poslednja želja iz 1974. godine. Rimejk nosi isti naziv, a u glavnoj ulozi je Brus Vilis.

Kompletan repertoar možete pogledati na sajtu Vilinog grada i Cineplexx-a.


U "Cineplexx"-u Mini Fest

Odabrani filmovi, koji su se prikazivali na ovogodišnjem Festu, od 19. do 25. aprila biće prikazivani i u Cineplexx-u, kako sami najavljuju.

Filmovi će biti prikazivani u terminu od 19 sati radnim danima i terminima od 19 i 20:45 vikendom. Karte za reviju filmova sa Festa već su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš po ceni od 300 dinara - kažu u niškom bioskopu.

Reviju će otvoriti Dvostruki ljubavnik 19. aprila, dok će jr zatvoriti film Iskušenik. Osim ovih ostvarenja, kako najavljuju u Cineplexx-u, prikazaće se i Dovlatov, Agape, Niotkuda, Priča o Keriju Grantu, Siloviti, Filmske zvezde ne umiru u Liverpulu i Jupiterov mesec.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: