Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 28. 12. 2015.

| Zabava

Ceca na dočeku "Srpske" u Nišu

Autor:S. J. Izvor:Južne vesti
ceca.png
Koncert najavljen kao deo "džentlmenskog dogovora"; foto: FB strana Svetlana Ražnatović

Nišlije će na centralnom trgu na 13. januara uveče slušati Svetlanu Ražnatović Cecu, a Novosađani Gorana Bregovića, dok će Beograđanima za doček pevati Haris Džinović, rekao je gradski menadžer Beograda Goran Vesić.

Kako piše na zvaničnom sajtu Grada Beograda, ovo je rezultat "džentlmentskog dogovora" da Beograd bude centar Srbije za doček 1. januara, a Novi Sad i Niš za organizaciju dočeka "Srpske".

Na taj način želimo da ova dva srpska grada dobiju veću ulogu, kakvu i zaslužuju, a da se pritom ne poklapaju dočeci i programi. Takođe, na inicijativu premijera Vučića, Beograd će, bez nadoknade, deo svoje novogodišnje rasvete ustupiti Nišu za Srpsku novu godinu i time dati podršku tom dočeku – najavio je Vesić na TV Pink, a preneto je na gradskom sajtu.

Inače, prvobitno je bilo najavljeno da će Ceca Ražnatović nastupiti u Beogradu 1. januara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    20:19 // 29. 12. 2015.

    Jos jedna predstavnica turban-folka,teheranskog zvuka i meketanja! Sto vam ne pade na pamet Zvonko Bogdan,Merima,Ceda Mirkovic ili neko ko izvodi SRPSKU muziku,za SRPSKU N.G.?Seljana!

  • Marija

    15:13 // 29. 12. 2015.

    Dali nam pevaljku da nam zamažu oči! Sigurno nije htela da peva sa našom sirotom rasvetom, nego je morao AV da pošalje svoje lampione. Las Vegas da budemo... lol

  • Marko

    10:59 // 29. 12. 2015.

    Kad nema doceka, ne valja, kad ima, opet ne valja, sto se trose narodne pare. Kad je Brega, sto je on, kad peva Kerber, sto ne dodje neko poznatiji, iako je on nasa rok legenda, kada je Ceca sto su narodnjaci, skupice se seljanija i slicno. Nama se ne moze ugoditi, mnogo smo bre rdjav i negativan narod.

    • Zoran Vasković

      12:18 // 29. 12. 2015.

      Ne mogu da verujem, da nam Beograd po gradovima rasporedjuje i pevače za uveseljavanje. Pusta politika , pusta centralizacija. Da mogu da nam podele beogradski smog malo i to bi nam dali. Ajmo narode na besplatni koncert kada već nemamo za doček i kada su nas finansijski isisali.Tužno...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: