Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:23, 13. 1. 2016.

| Zabava

Prepun trg u Nišu na Cecinom "poklon koncertu"

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
ceca-docek-(7)
foto: Vanja Keser

Nekoliko desetina hiljada ljudi dočekalo je srpsku Novu godinu na centralnom trgu u Nišu uz koncert Svetlane Ražnatović koji je, kako je ona rekla, njen poklon građanima jer, poručila je, neće biti novčane nadoknade za nastup.

Nakon što se prethodnih dana u javnosti postavljalo pitanje ko zapravo plaća Cecin koncert u Nišu, a gradonačelnik Niša Zoran Perišić odgovorio samo da to organizuje Republika i da Grad Niš to neće koštati ni dinar, ostalo je nejasno ko to finansira. Poznata pevačica je na početku koncerta istakla da za ovaj nastup neće uzeti honorar. ceca-docek-(2) Ceca se rasplakala dok je pevala pesmu "Kukavica"

Ovo je za mene najveća nagrada i najveća satisfakcija i poklon. Dajete mi neizmernu energiju. Zbog te ljubavi, večerašnji koncert je moj poklon svima vama. Bez nadoknade, da se to zna - rekla je publici Svetlana Ražnatović.

ceca-docek-(8) Na koncertu bilo manjih tehničkih problema; foto: Vanja KeserFolk zvezda Svetlana Ražnatović je potom, uz ovacije, aplauz i uzvike “Ceco, mi te volimo”, nastavila nastup izvodeći uz horsku pratnju publike hitove poput pesma “Idi dok si mlad”, "Nevaljala", "Neodoljiv, neumoljiv"...

U ponoć se, nakon vatrometa, publici obratio gradonačelnik Niša koji je uz čestitku kratko rekao i "Hvala Ceci za ovo". ceca-docek-(16) Pubika uzvikivala "Ceco, mi te volimo"; foto: Vanja Keser

Za mene ne postoji lepši poklon od ovoga što ste mi priredili večeras. Pogotovu što sam ja vaša sa juga i vi moji, srce mi je veliko - rekla je publici Ražnatovićeva.

ceca-docek-(12) Dejan Petrović prvi zagrejao publikua;foto: Vanja KeserPre Cece, na Trgu kralja Milana publika je uživala uz poznatog trubača Dejana Petrovića koji je nastupio sa “Big bendom”. On je, završavajući koncert, Nišlijama poručio da “budu isti, budu posebni, budu slobodni, budu samo svoji” uz obradu pesme “Hoću da znam” grupe “Partibrejkers”. Njihov nastup finansirala je i organizovala Gradska opština Medijana.

Prema nekim procenama, na trgu u centru Niša na dočeku je oko 40.000 ljudi.

Kako su saopšili iz niške policije, doček je protekao bez ijednog incidenta.

ceca doček Procenjuje se da je na trgu bilo oko 35 hiljada ljudi; foto: Marko Đorđević

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kim Jong

    15:07 // 14. 1. 2016.

    A nekada ste bili avangarda u svemu! Nis...R.I.P.

  • Lik iz centar

    14:24 // 14. 1. 2016.

    saznace se verovatno u narednom periodu o ceni koncerta,verovatno,ko prosle godine.koncert nije bio los za ljude koji vole folk,moz se reci turbo folk muziku.nis je veliki grad,i sa okolinom ima i onih koji slusaju cecu,ima i onih koji slusaju el.orgazam,ne moze se svima ugoditi.a,inace,nije bas gradonacelnik lepo docekan na bini,koliko se meni cini,o tome ni reci.vazno,nije bilo incidenata na 40k

    • Difovac

      18:09 // 14. 1. 2016.

      Jedan razuman i objektivan komentar.
      @Kim Jong "Avangarda" je uvek bila u manjini i ima toga i danas. Totalno promasen i "hejterski" komentar.

  • Nemanja

    11:25 // 14. 1. 2016.

    Ironija kada ceca peva "Znam za jedan grad beograd" u centru Nisa, i uz to je bucno prati publika, a ovamo sta god zalimo se sve u bg nam ode, pa to mozda potvrdjuje da na koncertu vecina iz okoline, bugarske a da iz nis naj manje, bilo na koncertu, trebali da zvizde za tu pesmu aj svi za bg, ne ja znam za jedan grad nis.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: