Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:50, 10. 2. 2018.

| Zabava

Članovi “Nevernih beba” svratili do Niša da najave koncert

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Neverne bebe
"Neverne bebe" sviraju u Nišu 15. februara; foto: printskrin

Nakon 5 godina niška publika će ponovo moći da čuje uživo sastav Neverne bebe, a pred koncert koji će imati 15. februara u Domu Vojske, deo članova benda je svratio do Niša da najavi svoj koncert. Prošetali su centrom grada, pevali i fotografisali se sa građanima i pozvali ih da zajedno “proslave ljubav”.

Frontmen Nevernih beba Milan Đurđević kaže da su u petak došli u Niš da se na kratko druže sa građanima i pozovu ih na koncert, a odsvirali su i nekoliko pesama u centru grada i pevali sa Nišlijama.

Jednostavno došli smo da pokažemo ljudima da nam je stalo do svakog čoveka koji želi da dođe na koncert - dodaje Đurđević.

Oni koji su se juče našli u Obrenovićevoj i sreli članove benda mogli su da se fotografišu sa njima i na kratko zapevaju neke od njihovih najpoznatijih pesama. Frontmen kaže da je atmosfera bila odlična, da su ljudi pozitivni i da su odlično reagovali na njih.

Neverne bebe 5 godina nisu nastupale u Nišu, a Đurđević kaže da je razlog pre svega to što su mnogo putovali i nastupali po Evropi i regionu. Sada kreću na veliku turneju povodom 25 godina benda, dodaje, nastupiće u 25 najvećih gradova u regionu, a Niš je prva njihova stanica.

Pozivam sve ljude koji imaju želju i potrebu da sa nekim podele Dan zaljubljenih da dođu na koncert 15. februara u Dom Vojske. Sviraćemo sve najbolje pesme "Nevernih beba", slavimo 25 godina benda, sviraćemo sve one velike pesme koje su obeležile našu karijeru i napravićemo jedno veče za nezaborav - kaže frontmen.

Podsetimo, specijalni gosti na njihovom koncertu u Nišu biće Jelena Tomašević i Daniel Kajmakoski, a karte mogu da se kupe na blagajni Doma Vojske.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: