Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 12. 7. 2022.

| Zabava

“Dani Vranja” uz Galiju, Harisa Džinovića i Saru Jo - cene koncerata nepoznate

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
galija-vanja-keser
Turistička organizacija svoje usluge naplaćuje 2,5 milina dinara; foto: Vanja Keser

Nakon dvogodišnje pauze zbog kovida, manifestacija “Dani Vranja” biće po 18. put održana od 27. do 31. avgusta, a u sklopu glavnog programa ove godine izdvajaju se četiri koncerta - Galije, Harisa Džinovića, Milice Todorović i Sare Jo. Iako su datumi nastupa poznati, još se nije krenulo u pregovarački postupak pa nije poznato ni koliko će Vranjanci platiti gostovanja.

Ovogodišnji “Dani Vranja” imaće više kulturnih i zabavnih programa na više lokacija u gradu, a u muzičkom delu programa nastupiće i lokalni pevači Maja Marinković, Vladimir Stošić, Aleksandra Arsić, kao i hor Muzičke škole “Stevan Mokranjac”.

Sve vreme trajanja manifestacije u gradskom parku će biti organizovani Etno i sajam knjiga, kao i letnji atelje Narodnog univerziteta, a najavljeno je i više pozorišnih dešavanja, projekcija filmova na otvorenom, izložba oldtajmera i nastupi folklornih anasambala, trubača i plesnih grupa.

Drugog dana manifestacije biće održan Vranjski planinarski maraton do Besne kobile, a potom i Džipijada. U gradskom parku biće predstavljena izložba vina i meda, a u večernjim satima književno veče Brankice Damjanović - najavljuju organizatori.

Svi koncerti biće održani na gradskom parkingu, na prostoru kod Galerije Narodnog muzeja, a 29. avgusta od 21 sat na centralnoj bini će svirati niška grupa Galija, nakon čega je planiran i nastup lokalnih didžejeva.

Naredne večeri, publiku će na istom mestu zabavljati Milica Todorović i Sara Jo, dok će poslednje večeri manifestacije koncert održati Haris Džinović.

Sa izvođačima se još nije krenulo u pregovarački postupak i cene tih koncerata za sada nisu poznate, jedino što je trenutno poznato je da će Turistička organizacija, kao organizator, svoje usluge oko organizacije manifestacije naplatiti 2,5 miliona dinara.

Kako stoji u dokumentaciji, procena vrednosti je urađena na osnovu analize troškova iz ranijih godina.

Kompletan program "Dana Vranja" možete videti na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • математичар

    22:55 // 12. 7. 2022.

    "Крај Зворника велика бина, вечерас Хладно пиво сутра Северина"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: