Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 21. 4. 2024.

| Zabava

"Deca loših muzičara" pokazali Nišlijama da "genetiku nisu nasledili od roditelja"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Deca loših muzičara (3)
Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić

Posle 6 godina od poslednjeg koncerta legendarnog fank-rok benda Deca loših muzičara u Nišu, publika je ponovo imala priliku da u dvočasovnom koncertu u O2 - Oxygen klubu, ponovo čuje neke od najvećih hitova koji su obeležili njihovu karijeru.

Deca loših muzičara (2) Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić Iako je početak koncerta bio zakazan za 21 sat, počeo je sa više od sat vremena zakašnjenja, jer je inspekcija u pratnji policije ušla u klub.

Deca loših muzičara (1) Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić Oko 22:20, uz ovacije, bend popeo na binu i poželeo dobrodošlicu niškoj publici, a koncert je zvanično počeo pesmom Mara, da bi odmah potom usledila pesma Kreditna kartica, koju je publika pozdravila aplauzom tokom prvih taktova.

U istom ritmu nastavio je bend pesmom Doživotno osuđen na ljubav, koju je publika pevala zajedno sa pevačem Nenadom Petrovićem.

Deca loših muzičara Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić Usledile su pesme Seaf, Balada o Ćutmanu Ječmenici, Neke loše stvari, Volim te cvete.

Oduševljeni smo. Nišlije su oduvek imale super energiju. Mnogo hvala, bilo nam je fenomenalno. Video se da smo se i mi uželeli vas, a i vi nas - rekao je frontmen benda.

Bend je od početka koncerta bio energičan i kompaktan na bini, a to su nastavili i tokom izvođenja pesama Konji ritma, DLM za DDR, Pablo, Flora i fauna, Zeka, Tolerancija i Dezodorans.

Deca loših muzičara (4) Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić Iako su bend nazvali Deca loših muzičara, pokazali su još jednom da “genetiku svojih roditelja” nisu nasledili, a to Nenad Petrović pripisuje tome što su pre svega prijatelji i da tu jedinstvenost publika može da oseti. Deca loših muzičara (5) Nišlijama odsvirali preko 20 pesama i predstavili neke nove; foto: Nikola Đukić

U poslednjoj fazi koncerta, publika nije ostala ravnodušna i svaku pesmu dočekivala je aplauzima, skakanjem i pevanjem, naročito zbog toga što su usledile neke od željno iščekivanih pesama.

Neke od njih bile su i Ljubomora, Disko klub, Prolećni dan, Vlade Divac i Dobar dan, kojom su i završili regularni deo koncerta.

Usledio je poziv publike da se vrate na bis, što je bend prihvatio i otpevao još nekoliko pesama.

Koncert je završen, takođe, popularnom pesmom Ljubav.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • NABUKODONOSOR

    21:32 // 21. 4. 2024.

    Bravo za naslov teksta! Sve pohvale autoru...

  • jedva cekam 24.05.

    17:15 // 21. 4. 2024.

    mrzim ovu novu publiku. aman bre, dodjes na rok koncert da skaces, sutka, treskanje glava, a oni svi redom mobilni u ruke i snimaju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: