Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 31. 12. 2022.

| Zabava

Doček na jugu: Haris Džinović u Nišu, lutrija u Leskovcu, Pirot otkazano, u Vranju novac ide za lečenje dece

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
trg nova godina
Na jugu polovično, malo se slavi, malo ne; Foto: JV arhiva

Od svih većih gradova na jugu Srbije doček Nove godine biće organizavan samo u Nišu i Leskovcu, dok se u Vranju tradicionalno ne slavi doček Nove godine, već će se novac namenjen proslavi uplaćuje za lečenje bolesne dece. U Pirotu zbog vanredne situacije dočeka neće biti.

Zbog nedavnog akcidenta na pruzi Pirot-Niš, kada je iskliznula cisterna sa amonijakom u Pirotu je proglašena vanredna situacija, zbog kojeg neće biti dočeka Nove godine i planiranog koncerta Nevernih beba. Iz Gradske uprave u Pirotu poručili su da će zbog istog razloga odložiti i Svečanu akademiju povodom Dana grada.

U Pčinjskom okrugu, tradicionalno, neće biti organizavanog dočeka, a Grad Vranje će pola miliona dinara za lečenje bolesne dece. Vranjanci već 7. godinu zaredom umesto koncerta uplaćuju novac na namenski račun za lečenje dece koja boluju od maligniteta i drugih teških bolesti.

Tokom ove godine, sa ovog računa isplaćeno je 4.650.000 dinara za lečenje dece obolele od maligniteta i drugih teških bolesti - rekli su iz Grada Vranja.

U Leskovcu će muzički program početi u 23 sata, kada će se na bini pojaviti lokalni bend “Savršen dan” i trubački orkestar Isidora Bećiovića. Takođe, u planu je da se podele 23 nagrade tokom proslave Nove godine, kao što su letovanje u Grčkoj za dve osobe, vikendi u Skoplju i na Ohridu.

To su vredne nagrade, poput letovanja u Grčkoj, vaučera od 500 evra za letovanje ili zimovanje, ali vikendi za dve osobe na Kopaoniku, Zlatiboru, u banjama, ali i vredne robne nagrade, kao što su televizori i mobilni telefoni - rekli su organizatori iz Leskovca.

Dok će na Trgu kralja Milana Nišlijma pevati Haris Džinović, čiji će nastup početi u 23.30h, a pre njega na bini će biti niški bendovi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • danija

    07:29 // 1. 1. 2023.

    Bravo za Vranje.

    • Durlan

      14:37 // 1. 1. 2023.

      A ti mislis da te pare stvarno idu bolesnim....e glupog naroda nikad se nece opametiti.

  • Trička

    18:38 // 31. 12. 2022.

    Mogli ste u 23:55 da počne da peva.Nemam reci

    • Vreme je novac

      21:20 // 31. 12. 2022.

      Ovo je najjeftiniji, "bejsik" paket za samo 5 miliona dinara (5 Harisu + 2 za produkciju), a sve u cilju štednje usled globalne recesije.

    • Materijal + ruke

      23:02 // 31. 12. 2022.

      Možda su se pogađali po vremenskom intervalu izloženosti visoko kvalitetnom vazduhu koji Niš pruža, naročito u zimskim mesecima. Ako je to slučaj, onda su svi ovi milioni opravdani. Čovek ceni svoje zdravlje...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: