Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 6. 12. 2022.

| Zabava

Dogovor postignut: "Neverne bebe" na dočeku Nove godine u Pirotu, drugi bendovi nisu ni bili razmatrani

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
neverbe bebe
Neverne bebe za Novu godinu u Pirotu; foto: A. Kostić

Pregovarački postupak je završen uspešno pa će, kako je i bilo planirano, Piroćance na dočeku Nove godine na Trgu ispred Doma kulture zabavljati popularna pop-rok grupa Neverne bebe.

Za razliku od dočeka 2019. godine, kada su pevači Mira Škorić i Dragan Kojić Keba izabrani na tenderu koji je "štelovan" upravo za njih, organizator dočeka na pirotskom Trgu, Dom kulture, ovog puta se odlučio za - pregovarački postupak.

Za organizaciju novogodišnjeg koncerta namenio je 1.548.000 dinara, a pregovaračkim postupkom sa agencijom Adriaart koja zastupa bend došlo se do cene manje za svega 3.000 dinara, pa će koncert Nevernih beba zvanično koštati 1.545.000 dinara. vatromet Piroćance očekuje i vatromet; foto: A. Kostić

To je jeftinije od novogodišnjeg koncerta Goce Tržan iz 2020. godine, kada je njen nastup plaćen 1,65 miliona dinara, uz 820.000 dinara ostalih troškova organizacije koncerta.

Piroćanci tradicionalno uz koncert imaju i vatromet, a kao i ranije očekuje se i služenje čaja i kuvanog vina. Za sada nije poznato koliko će koštati bina i rasveta, kao i drugi troškovi organizacije koncerta.

Neverne bebe su na sceni od 1993. godine. Bend čine Vladan Djurdjević Vlajko (bas), Saša Ranđelović Ranđa (gitara), Vladimir Ružičić Kebac (bubnjevi) i Milan Djurdjević (klavir, hammond, klavijature, autor tekstova, muzike i aranžmana, producent), a pridruženi članovi benda su Andreja Stojić (gitare) i Nemanja Savić (vokal, akustična gitara i perkusije).

Podsetimo, prošle godine bile su "domaće snage", bend Vesko i kuriri, godinu dana pre toga koncerta nije bilo zbog epidemije virusa korona, pre toga je 2020. godine koncert imala Goca Tržan, a za doček 2019. godine Piroćance su zabavljali Mira Škorić i Dragan Kojić Keba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Var tehnolog

    20:11 // 6. 12. 2022.

    Ah, tezak zivot muzicara, stomaci krce ! Pa,ko vele,ajde da se i mi utnemo u to sns kolo, menadzeri sto nisu uz njih su nemocni ! Dobri beogradjani sto nas odredise,dobri i pojedinci iz gradske vlasti a i nama! Jos jedna sns rock grupa, za bojkot ! Nista niste bolji od Zorice Brunclik i ostalih Pink " vedeta" !

  • Djed

    15:23 // 6. 12. 2022.

    Bogato i pivo rogato.

    • Josiah galt

      19:26 // 6. 12. 2022.

      Pa djede malo li se blaznil svet po babusnicu, sa li i u pirot

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: