Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 11. 8. 2021.

| Zabava

Dok se čeka odluka Kriznog štaba o održavanju Roštiljijade, organizatori saopštili imena pevača koji bi trebalo da nastupe

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Rostiljijada 2 2019, foto T. R
Poznati svi pevači za nastup na festivalu roštilja; Ilustracija, foto: T. R.

Tradicionalna 31. Roštiljijada trebalo bi da bude održana od 23. do 29. avgusta, međutim hoće li biti održana odlučiće Krizni štab, pošto broj novoobolelih svakodnevno raste. Ipak, iz TOL-a danas su Južnim vestima i zvanično potvrdili imena svih pevača koji bi tokom šest dana trebalo da nastupe u Leskovcu.

Baš kao i što je najavljeno, ako sve bude po planu ,festIval roštilja 23. avgusta otvoriće Svetlana Ceca Ražnatović. Druge večeri nastupiće grupa "Kerber", dok je treći dan rezervisan za Željka Bebeka. U četvrtak 26. avgusta publiku će zabavljati "Amadues bend", a u petak 27. avgusta će na se na bini pojaviti Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Poslednje večeri muzičkog programa u subotu 28. avgusta nastupiće Ana Bekuta.

Iako su imena poznata, da li će koncerata biti ili ne zavisi od epidemiološke situacije, ali i od Kriznog štaba.

Ne zna se kada će ta odluka biti doneta. Moramo da čekamo, mi smo ove nastupe dogovorili još pre mesec i po dana. Ukoliko Krizni štab dozvoli održavanje Roštiljijade odnosno velikih koncerata, biće donete i neke mere koje ćemo mi pokušati da ispoštujemo maksimalno - rekao je direktor TOL-a.

Organizatori dodaju i da je počelo prijavljivanje za zakup štandova i da je održana prva licitacija na kojoj su se za sada prijavila 3 ugostiteljska objekta.

Po planovima trebalo bi da bude nekih 27, 28 štandova. Na prvoj licitaciji u ponedaljak su se prijavila tri zakupca, a ostale očekujemo sledeće nedelje, kada će biti održan drugi krug - rekli su iz TOL-a.

Podsetimo, Leskovčani nezadovoljni najavom da će Ceca pevati na Roštiljijadi potpisivali su i peticiju tražeći da se taj novac usmeri za lečenje dece. Takođe sada je i zvanično potvrđeno da ipak Dragana Mirković ove godine neće pevati na Roštiljijadi, iako je to prvobitno pevačica najavila na svom Fejsbuk profilu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Simce

    19:49 // 15. 8. 2021.

    Ma vazi, moze ceca u Svrljigu, moze Dzenan u Palanci,i koncert u Nišu a sada kada ste dostigli brojke nema rostiljijade! Pa koga bre vi zajebavate??

  • Tijana

    18:37 // 14. 8. 2021.

    Jeste tražili da živimo normalno i izborimo se bez zatvaranja, zabrana?Sada tim istim ponovo neodgovara. Zar je Roštiljijada jedini problem? Šta je sa Nišvilom, tvrđava puna svi bez maski, pa nikom ne smeta, a sa Vr.banjom,Soko banjom, bazenima, morem...? Ako smatram da je rizično necu ići kad je gužva, necu ići na koncert, staviću masku i pustiti ostale da žive slobodno po sopstvenom izboru.

  • JANA

    18:34 // 14. 8. 2021.

    Naš grad je prepoznatljiv po Roštiljadi o čemu govori i veliki broj posetilaca za vreme njenog trajanja. A struka će u zavisnosti od epidemiološke situacije odlučiti da li će i na koji način biti održana.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: