Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:00, 17. 1. 2019.

| Zabava

Domaća komedija "Taksi bluz" u niškim bioskopima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nikola Đuričko Andrija Milošević Taksi bluz
Nova domaća komedija sa "zvučnom" glumačkom ekipom; foto: print screen/Youtube

Na repertoarima Vilinog grada i Cineplexx-a počev od četvrka, 17. januara, naći će se 4 nova naslova. Tako će ljubitelji sedme umetnosti u niškim bioskopima moći da pogledaju Glas, kombinaciju filmova Nesalomiv i Podeljen, komediju Drugarčine, misteriju Svi znaju, kao i srpsku komediju Taksi bluz.

U “centru” domaće komedije Taksi bluz nalaze se Marko, “simpatični propali dramaturg”, koji godinama radi kao taksista, kao i Damir, dečak koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu u potrazi za svojim ocem, koji se ušunja u Markova kola.

Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije - navode u Vilinom gradu.

Reditelj M. Najt Šjamalan spojio je u trileru Glas delove svoja dva filma Nesalomiv i Podeljen. Glas Brus Vilis Spoj filmova Nesalomiv i Podeljen; foto: print screen/IMDB

Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju, iz filma Podeljen, Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri - kažu u Cineplexx-u.

Sa Nikol Kidman, Kevinom Hartom i Brajanom Kranstonom u glavnim ulogama, komedija Dručarčine govori o dvojici totalno različitih muškaraca, koji dolaze iz različitih svetova.

Del Skot dolazi iz opasne njujorške četvrti Bronks i očajnički pokušava ostaviti sve greške iza sebe. Filip Lakas je paralizovani depresivni milijarder, koji živi u luksuznom stanu u centru Menhetna. Emotivan i pun dobrog humora, film govori o neočekivanom prijateljstvu koje se pojavilo između ova dva potpuna stranca, i kako druga šansa može biti najbolji pokon koji ste ikada primili - navode u Vilinom gradu.

Misterija Svi znaju prati Lauru, koju glumi Penelope Kruz, na njenom putu iz Argentine u malo špansko selo iz kog potiče. Penelope Kruz Svi znaju "U užasnim danima koji slede, duboko sakrivene porodične tajne bivaju otkrivene"; foto: print screen/Youtube

Putuje na sestrino venčanje, i vodi svoje dvoje dece. Usred ponovnog okupljanja, najstarija ćerka je oteta. U užasnim danima koji slede, duboko sakrivene porodične tajne bivaju otkrivene - rekli su u Cineplexx-u.

Kompletni repertoari niških bioskopa mogu se videti na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: