Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:31, 31. 1. 2018.

| Zabava

Drama, akcijaš i animirani film na repertoaru niških bioskopa

Autor:B. Ž.Izvor:Južne vesti
cena zivota
Istinita priča pod režijskim okom Ridlija Skota; printskrin

Ljubitelji filmova od 1. februara moći će u bioskipma Cineplexx i Vilin grad da pogledaju najnoviji film čuvenog reditelja Ridlija Skota Cena života. Pored toga, pred filmskom publikom će se naći i akcioni triler Putnik, sa Lijamom Nisonom u glavnoj ulozi, dok će mališani imati priliku da pogledaju sinhronizovani animirani film Mali veseljak: Brod Spasilac.

Ridli Skot nam, kažu u bioskopima, donosi istinitu priču o naftnom tajkunu Džon Pol Getiju koji je pregovarao za život svog unuka, škrto se držeći za svaki cent.

Priča prati mladog 16-godišnjeg Džona Pol Getija III koji je otet, a njegova majka Gail pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Getija , ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Geti odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili novcu? - navode u bioskopima.

Na velikom platnu će se, dodaju, naći i napeta filmska priča Putnik, o biznismenu koji biva uhvaćen u kriminalnim radnjama, jednog naizgled običnog dana, kada se vraćao kući sa posla.

Najmlađe Nišlije će moći da pogledaju animirani film Mali Veseljak: Brod spasilac.

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Elijas pozvan je da pređe da radi u Veliku luku. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje - rekli su u bioskopima.

Detaljan repertoar filmoljupci mogu da pogledaju na sajtu Cineplexx-a i Vilinog grada.


Premijera filma Pedeset nijansi - Oslobođeni

pedeset nijansi Kraj filmske franšize; printskrinTreći i ujedno poslednji deo franšize Pedeset nijansi, naći će se na repertoaru niških bioskopa od 7. februara. Već 8. februara, u Cineplexx-u će, kako kažu u bioskopima, biti upriličena specijalna projekcija za dame, na kojoj će sve dobiti alkoholno piće, a poneke čak i vredne poklone.

Ana Stil i Kristijan Grej ni u trećem filmu Pedeset nijansi - Oslobođeni nisu smirili strasti, ali definitivno jesu stali na ludi kamen. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće i u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj. Međutim, nije sve tako savršeno jer je Anastasija na meti kidnapera.

Karte za premijeru ovog filma već su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: