Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:18, 7. 2. 2019.

| Zabava

Drugi deo “Lego filma” u niškim bioskopima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Lego film
Drugi deo počinje tamo gde se prvi završio; foto: print screen/Youtube

Nove avanture Lego junaka najmlađi će počev od ove nedelje moći da pogledaju u niškim bioskopima, a među novitetima su i mjuzikl Knedlica, sa Dženifer Aniston u glavnoj ulozi, kao i filmska adaptacija stripa Alita: Borbeni anđeo. U Cineplexx-u će publika moći da pogleda i komediju Promil do (k)raja.

Malo koji film je u 2014. godini toliko oduševio kako kritiku tako i publiku, kažu u Cineplexx-u, kao Lego. Sada na bioskopska platna stiže drugi deo, koji nastavlja tamo gde se prvi završio.

Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emet je i dalje neizmerno sretan kao i uvek, ali kad zarobe Vajldstajl, mora da se vrati u stvarni svet i da je spasi - kažu u Cineplexx-u.

Knedlica govori o punijoj tinejdžerki, koja je ćerka bivše misice. Kada se upusti u vezu sa zgodnim sportistom počinje da sumnja u sebe. Knedlica Borba za samopouzdanje; foto: print screen/Youtube

Da bi povratila svoje samopouzdanje, upušta se u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli: prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi, zajedno sa još nekoliko "ne baš odgovarajućih" kandidata, da bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tu isto koliko i bilo koja druga mršava devojka - navode u Vilinom gradu.

Glumačku ekipu komedije Promil do (k)raja čine zvučna holivudska imena poput Aleka Boldvina, Salma Hajek i Džoo Manđanijel.

Imućni bračni par Frank i Nensi odvode ćerku na prestižni koledž, da bi sutradan saznali da su bankrotirali. Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke - navode u Cineplexx-u.

Alita Borba sa misterioznom prošlošću; foto: print screen/YoutubeIz pera dva vizionara, kako kažu u Vilinom gradu, Džejmsa Kamerona i Roberta Rodrigeza, stiže ekranizacija poznatog stripa. Kada glavna junakinja Alita ostaje bez pamćenja, saosećajni doktor Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, a drug Hugo hoće da joj vrati sećanja.

Kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode grad napadnu Alitu, ona saznaje istinu o svojoj prošlosti – ona poseduje borbene veštine koje moćnici žele po svaku cenu da kontrolišu. Ako bi ostala van njihovog domašaja, ona bi bila ključ u spasavanju njenih prijatelja, porodice i sveta u kome je odrasla - navode u Vilinom gradu.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx i Vilin grad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: