Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 21. 8. 2021.

| Zabava

Drugi hip-hop festival u Svrljigu - muzika, basket i crtanje grafita

Autor:A. KostićIzvor:Južne vesti
Svrljig
Festival se održava u Svrljigu 28. avgusta; Ilusracija; foto: A. Kostić

Hip-hop festival "San Derven" ove godine održaće se sa ograničenim brojem publike u subotu, 28. avgusta od 18 sati na košarkaškom terenu Sportskog centra "Pastirište" u Svrljigu. Organizatori najavljuju pre svega nastupe gostujućih, ali i lokalnih afirmisanih i neafirmisanih izvođača, nastup plesne škole i basket 3x3, kao i radionicu crtanja grafita.

Na jednodnevnom festivalu nastupiće DJ Sunrise, Nina Todorović, Infamous Irs, Tea, C-Note, OGB, Brut, Natalee, Spekt, Plesna škola Honey i Breakdance Styletech Crew, dok će radionicu crtanja grafita voditi Pavle Perić.

Pored zabavnog karaktera i promovisanja mladih umetnika, Festival će biti i humanitarnog karaktera, a prikupljeni novac proslediće se za pomoć zdravstveno ugroženoj deci i mladima.

Na ovogodišnjem Festivalu učestvovaće preko 30 mladih, među kojima su lokalni muzički izvođači, kao i gosti sa strane, tehnička podrška, volonteri i drugi učesnici - kažu organizatori.

Festival "San Derven" organizuju članovi Kancelarije za mlade iz Svrljiga, a podržan je od strane Centra za turizam, kulturu i sport i Opštine Svrljig.

San Derven festival 2021 Brojni izvođači nastupiće na ovogodišnjem festivalu; foto: San Derven Fest

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Filozof

    12:06 // 21. 8. 2021.

    MC MiliYa i geto Hip-Hop Svrljig, usled pojave novih poznatih Hip-Hop sastava na scenu geto Srbije mora uvesti i geto nagradu za zivotno delo Hiphopera...
    No, koji poznati Turbo Hiphoper prasi na zavrsnoj veceri? Pitam zbog Lukasa, Mileta, JK, Jasara, Lepog, Sinana, Dare, Rajka, Stoje, Baje, Bobana i DJ Krmaka

    • Smuk

      16:14 // 21. 8. 2021.

      @Filozof : Zaboravili ste Hiphopera "Belmuž"-a!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: