Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:18, 19. 2. 2019.

| Zabava

Dupli koncert "Ateista" krajem marta u Nišu

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
Ateist rep
Ateisti ponovo dolaze u Niš; Foto: Marko Pekić

Pankeri koji ove godine obeležavaju 30 godina postojanja Ateist rep najavili su svoj dolazak u niški Feedback gde će imati dve svirke - 28. i 29. marta. Prve večeri, kako najavljuju, sviraće pesme sa prva tri albuma, dok će sutradan publika moći da čuje njihove najveće hitove.

Na prvom koncertu će na repertoaru biti pesme sa albuma Maori i crni Gonzales (1993), Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete (1995) i II liga Zapad (1998), kojima su se ovi Novosađani afirmisali i stekli širu publiku.

Do sada su Ateisti dva puta nastupali sa ovim konceptom, u beogradskoj Barutani i zagrebačkom Vintage-u i oba puta su klubovi bili rasprodati, a nedeljama kasnije su izlazili hvalospevni izveštaji po portalima o ovim koncertima - navodi se u FB eventu.

Ateisti će odsvirati set listu najvećih hitova benda iz svih perioda karijere na drugom koncertu, koji je zakazan za petak 29. mart.

Za koncert koji su održali u beogradskom SubBeernom centru 8. decembra publika je svojim glasovima odabrala top listu najomiljenijih numera benda, svih vremena. Koncert je protekao u izuzetnoj atmosferi, a mi smo pozvali Ateiste da ovu set listu izvedu i pred niškom publikom u čast jubileja benda - navodi se u najavi koncerta.

Nema kompleta ulaznica za oba koncerta, a prodaja pojedinačnih karata počinje od srede 20. februara i do početka marta koštaće 500 dinara. Do 27. marta će moći da se kupe za 700, a oni koji karte kupe na dan koncerta na ulazu u Feedback platiće ih 900 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: