Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 12. 11. 2022.

| Zabava

Dvočasovni maraton niškog Procesa u Fidbeku

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Nakon trogodišnje pauze, ska_rege_pank bend Proces održao je povratnički koncert pred “domaćom” publikom u klubu Fidbek; foto_ JV _ Nikola Djukic
Koncert počeli rečima “Cirkus se vratio u grad”; foto: Nikola Đukić/JV

Nakon trogodišnje pauze, ska/rege/pank bend Proces održao je povratnički koncert pred “domaćom” publikom u klubu Fidbek. U skoro dvočasovnoj svirci, ovaj niški sastav svirao je svoje najveće hitove, ali kako su ranije najavili, i neke zaboravljene pesme.

Koncert su počeli rečima “Cirkus se vratio u grad” i odmah zasvirali jednu od najpoznatijih pesama “Ko je ona”, a zatim nastavili u istom ritmu pesmama “Pesma broj 7”, “Medicinska sestra”, “Mislim na tebe” za koju su nedavno objavili spot.

Nakon što se publika podsetila kako izgleda atmosfera, po kojoj je bend i poznat, usledili su hitovi “Moj san”, “Cipele”, “Bezbrižno” i “Nikog nema” koju u originalu izvodi Nikola Ristić iz “Danilovog doživljaja Beča”, koji je takođe i gitarista “Procesa”. Bend Proces; foto_ JV _ Nikola Djukic Povratnički koncert pred "domaćom" publikom; foto: Nikola Đukić/JV

Nakon pauze koja je trajala nekoliko minuta pojavio se i nekadašnji pevač benda Velimir Stojanović i zajedno sa Milanom Krajnalićem otpevao “Taksi”, “Proleće”, “Lift”, “Rio” i “Novac.”

Koncert je završen najpopularnijom “Dušanovom ulicom”, na očiglednu radost publike, koja je od prvog takta pravila buku i pevala svaki stih, a frontmem benda Milan Krajnalić je zakazao novo viđenje sledeće godine kada bend bude proslavljao jubilej 20 godina od prvog albuma.

Poslednji put Proces je nastupio u Nišu 2019. godine na festivalu “PozitivNI”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: