Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:14, 3. 4. 2018.

| Zabava

“Dža ili Bu” krajem aprila dolaze u Niš

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Dža ili Bu
Pankeri sa Vračara dolaze u "Feedback"; Foto: Vanja Keser

Beogradski pank-rok bend, posle više od godinu dana ponovo će svirati u Nišu, a kako najavljuju organizatori “Dža ili Bu” dolaze u Feedback 27. aprila. Koncert počinje u 22 sata.

Hitove poput “Ustani i kreni sada”, “Diktatore”, “Živeo Staljin”, “Večna lovišta” i mnoge druge, publika u Nišu imaće priliku da sluša uživo.

“Dža ili bu” se vraća u Niš posle sjajnog i rasprodatog prošlogodišnjeg koncerta u Feedback-u, koji je bend tada ocenio kao jedan od najboljih na dvogodišnjoj turneji koja je obuhvatila pedesetak gradova – navode organizatori.

“Dža ili bu” su jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, dodaju organizatori, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700.

Grupu su maja 1987. godine osnovali ritam gitarista Nebojša Simeunović Sabljar, Stojan Radičević - vokal, gitara, basista Duško Milojević i Dejan Milojević – Kid koji svira bubnjeve. Zasad imaju sedam studijskih albuma.

Organizatori koncerta najavljuju da će uskoro objaviti cene karata.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: