Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:50, 11. 2. 2015.

| Zabava

Džunić greškom među dobitnicima državnog odlikovanja

Autor:S. J, P. B.Izvor:Južne vesti
Boban_Džunić
"Priznanja za umetnike, profesore, sportiste, vojnike i policajce"

Vest da je predsednik Srbije povodom Dana državnosti, uz velikane srpskog glumišta, umetničkog stvaralaštva i predstavnike vojske, odlikovao i Bobana Džunića, predsednika niške Opštine Palilula,  obradovala je njegove saradnike i prijatelje - ali samo nakratko.

Dzunic-nagrada Džunićeva slika slučajno među dobitnicima državnih priznanjaNaime, tekst objavljen na 5. strani današnjih Večernjih novosti "Medalje velikanima" ilustrovan je fotografijama dobitnika među kojima se, uz slike Milene Dravić, Dragana Nikolića, Milovana Vitezovića, Bate Živojinovića, Ljubiše Dikovića i drugih, slučajno našla i slika Bobana Džunića.

To je bio dovoljan razlog da Džunićev telefon danas zvoni češće nego inače i da čestitke, osim predsedniku Opštine, stižu i zaposlenima u njoj.

Pa ja primam čestitke, a da li je greška, proverite kod predsednika Srbije - rekao je Džunić kroz smeh.

Kako su nam objasnili u uredništvu "Večernjih novosti", greška je bila nenamerna, a desila se zato što su u novinama za samo nekoliko dana bile tri vesti o istoj temi, zbog čega se "sve ispomešalo".

Komora-vaga-kaznu Večernje novosti: Došlo je do nenamerne greškeNa istoj strani ovog štampanog lista nalazi se i vest "Komora vaga kaznu" o sporu između Džunića, koji je advokat, i Advokatske komore Niša.

Ta vest je ilustrovana Džunićevim portretom, identičnim sa onim koji se našao među slikama nagrađenih velikana, pa se pretpostavlja da je i to jedan od razloga koji je doveo do greške.

Inače, predsednik Tomislav Nikolić je velikane i institucije odlikovao ordenjem i medaljama "za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane", zasluge "u izgradnji sistema odbrane i komandovanju i rukovođenju vojnim jedinicama", "postignute izuzetne rezultate u sportskim delatnostima"...

Na spisku objavljenom na zvaničnom sajtu predsednika Nikolića nalaze se imena Noama Čomskog, Ivana Klajna, Đorđa Marjanovića, Smilje Avramov, Ljubiše Samardžića, Luiza Milera i drugih, ali nema Bobana Džunića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MJ

    07:05 // 18. 2. 2015.

    Po Dzuninom kalendaru, kada se pada Sretenje?

  • AntiPA

    16:38 // 14. 2. 2015.

    Najtuznije je sto je on stvarno pomislio da je dobio orden, odnosno sto misli da ga je zasluzio. U ovoj zemlji covek razvije saosecajnost za ljudsku glupost.

  • shaft

    20:16 // 12. 2. 2015.

    juzne vesti treba da daju zoranu jovanovicu plaketu za vernost i da sve pratioce najboljeg portala u srbiji casti!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: