Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:47, 24. 11. 2016.

| Zabava

Ekipa rediteljskog prvenca Nikole Koja u Nišu

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Publici u Nišu pokloniće se poznati glumci; foto: promo
Publici u Nišu pokloniće se poznati glumci; foto: promo

Projekcija novog filma „Stado“ i druženje sa glumačkom i autorskom ekipom koja će se pokloniti niškoj publici, zakazano je za subotu 26. novembar u bioskopu „Cineplexx Niš“, od 20 sati.

Rediteljski prvenac Nikole Koja je, prema rečima organizatora, urnebesna satirična komedija o životu iza kamere.  Poznati glumci u novom filmu Nikole Koja; foto: promo Poznati glumci u novom filmu Nikole Koja; foto: promo

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno – dodaju organizatori.

Glavne uloge u komediji koja je, kažu, zasnovana na istinitoj priči, pored Koje tumače i Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković.

Deo „Stada“ su i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar, Hristina Popović, Branislav Trifunović, Miloš Samolov i drugi.


Na repertoaru „Cineplexx“-a i nova animirana avantura „Vaiana“

 

Iz studija za animaciju Volt Dizni u niški bisokop stiže animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod.

Za vreme tog putovanja upoznaće nekada moćnog poluboga Mauija i ubediti ga da se proključi njenoj misiji da postane „nalazač puta“, kao što su to njeni preci bili – dodaju organizatori.

Ona će na redovnom repertoaru bioskopa biti od 24. novembra. 

Dokumenti za preuzimanje

  1. Repertoar bioskopa (preuzmi) - 463.47 KB
Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: