Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:52, 31. 8. 2017.

| Zabava

Ekranizacija horora Stivena Kinga u “Cineplexx”-u

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
To
Zli klovan i na bioskopskim platnima; ilustracija: youtube/print screen

Pored biografske priče o jednom najvećih prevaranata osamdesetih godina prošlog veka, u niškom bioskopu “Cineplexx” zainteresovani će od 31. avgusta moći da pogledaju i akcionu komediju sa Semjuelom L. Džeksonom i Rajanom Renoldsom u glavnim ulogama.

Akciona komedija “Beri Sil - Američki original” je proizvod nove saradnje Toma Kruza i reditelja Daga Limana.

Film prikazuje događaje Berija Sila, prevaranta i pilota koga iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji. Ovaj film odiše dinamikom i neprestanom akcijom veštog junaka, koji će vas iznenaditi svojim poduhvatima, zasnovanim na istinitim događajima - objašnjavaju u niškom bioskopu.

Drugi film ovog žanra na repertoar bioskopa u “Stop shopu” je “Mafijaški telohranitelj”, u kome glavne uloge tumače Semjuel L. Džekson i Rajan Renolds. Džekson je najtraženiji plaćeni ubica na svetu, dok je Renolds vrhunski tajni agent, koji dobija zadatak da ga štiti, ali problem predstavlja što su njih dvojica zakleti neprijatelji. Tom Kruz Još jedna uspešna saradnja poznatog glumca sa rediteljem; foto: youtube/print screen

Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje neverovatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoevropskim diktatorom, koga igra Gari Oldman - rekli su u bioskopu.

Rediteljka i scenaristkinja Ana Lili Amirpur donosi “smeli žanrovski eksperiment” postapokaliptičnom pričom “Gadna gomila“. Film će u “Cineplexx”-u početi da se prikazuje 31. avgusta, a govori o svetu bezakonja, distopije, kriminala i beznađa.

Radnja filma Gadna gomila, smeštena u vrelim pustinjskim dinama, fokusira se na Arlen koja neslavno završava u distopijskoj zabiti van granica civilizacije. Nesnađena, ona postaje zarobljenik jedne grupe kanibala i dok se Arlen prilagođava životu među „gadnom gomilom", shvata da odabir zla ili dobra uglavnom zavisi od toga pored koga se nalaziš - kažu u bioskopu.

U sredu, 6. avgusta premijerno će biti prikazan i film “To”, ekranizacija horor priče Stivena Kinga, koja je dodatno dobila na popularnosti devedesetih godina, kada se prikazivala mini-serija. Sada je ova priča stigla i na bioskopska platna.

Iako su klovnovi stvoreni da nasmeju ljude i da donesu radost, u ovom filmu to zapravo nije slučaj. Kada počnu da nestaju deca iz gradića Deri, Mejn, grupa dece će morati da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Oni će morati da se sretnu sa zlim klovnom Penivajzom, čija istorija nasilja i ubistava datira daleko u prošlost - rekli su u “Cineplexx”-u.


I veče za dame u niškom bioskopu

U četvrtak, 7. Septembra od 20 sati predviđeno je “veče za dame” u “Cineplexx”-u. Puštaće se romantična drama “Zaslepljeni” sa Demi Mur, Alekom Boldvinom i Dilanom Mekdermotom u glavnim ulogama, a uz svaku kupljenu ulaznicu sleduje i poklon.

Primerak magazina “Lepa i srećna”, kao i popust u frizerskom salonu “Vogue” su ono što će dobiti sve dame, a one koje budu imale malo više sreće osvojiće i paket proizvoda “Himalaya”.

Demi Mur u filmu Zaslepljeni Ladies night u "Cineplexx"-u; foto: youtube/print screenZa dramu “Zaslepljeni” u niškom bioskopu kažu da je “najdirljivija drama godine”, a zaplet počinje u Domu za osobe sa oštećenim vidom, gde Suzan odrađuje kaznu društveno korisnog rada.

Nakon hapšenja supruga zbog umešanosti u korupciju, Suzan dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali se stvari komplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava - kažu u “Cineplexx”-u.

Ulaznice za film su u prodaju, a mogu se naručiti preko sajta “Cineplexx”-a, gde svi zaiunteresovani mogu pogledati i kompletan repertoar bioskopa i satnicu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: