Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:30, 17. 8. 2022.

| Zabava

"Električni orgazam" proslavlja 42. rođendan koncertom u Nišu

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
koncert
Koncert će biti 10. septembra; foto: Wood

Svoj rokenrol put koji traje već 42 godine legendarna grupa "Električni orgazam" proslaviće 10. septembra koncertom u dvorištu Univerziteta u Nišu. Ljubitelje ove muzike očekuje decenijski repertoar, a cena ulaznice je 1.300 dinara.

Nakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje su nastupali na najvećim binama regiona, "Električni orgazam" dolazi i u Niš.

"Da si tako jaka", "Bejbe, ti nisi tu", kao i "Kapetan Esid" samo su neki od hitova ove grupe koje će publika moći da čuje na dugoočekivanom koncertu.

Legendarni bend će u Nišu nastupiti u okviru velike turneje kojom proslavlja 42 godine postojanja, a niški koncert će biti jedan od retkih samostalnih koncerata "Orgazma" ovog leta, prava rokenrol poslastica za sve iskrene ljubitelje pravog rok zvuka - navode organizatori.

Ove godine se navršava i 40 godina od izlaska kultnog albuma "Lišće prekriva Lisabon", pa će bend publiku iznenaditi i nekim pesmama sa tog albuma koje dugo nisu izvođene uživo. Koncert počinje u 21 sat.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po ceni od 1.300 dinara u pivnici “Nemir”, Vintage Shop-u, knjižarama Vulkan, na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn na ovom linku.

Cena karte na dan koncerta će biti 1.500 dinara.

Ulaznice kupljene za koncert koji je 2020. godine trebalo da bude održan u Feedback-u, ali je odložen zbog pandemije, važiće za ovaj koncert bez prepravke.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: