Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:58, 31. 1. 2019.

| Zabava

“Escape room” i novi film Klinta Istvuda u niškim bioskopima

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti

Povratak legendarnog Klinta Istvuda na veliko filmsko platno obeležiće narednu nišku bioskopsku nedelju, a uz Istvudovu Mulu ljubitelji filma mogu da pogledaju film o Mariji Stjuart, misteriju Escape room i animirani film Ko se boji vuka još.

Proslavljeni Istvud “ponovo jaše” filmskim prerijama, a ponovo je i glavni glumac i režiser filma. Mula je rađena prema scenariju Nika Šenka koji je inspiriran člankom Njujork Tajmsa. Istvud je u ulozi Erla Stouna, čoveka u osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kom samo mora da vozi.

Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju "teret", a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju izranjati, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena ispraviti sve te greške pre nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi - navodi se u opisu filma.

Timska igra koja je postala globalni hit u poslednjih nekoliko godina, u centru je priče filma Escape room u kojem će se 6 stranaca naći u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli.

Pošto su uspeli da slože kutijicu, otvara im se trag koji ih vodi u Escape Room i otvara im priliku da osvoje 10.000 dolara ukoliko uspešno reše sve zagonetke. Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na pauzu da kratko zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Uđite u igru kao nikada pre i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje - navodi se u opisu filma.

Izdaje, pobune i zavere koje su menjale tok istorije motivi su filma Marija Stjuart: Kraljica Škotske.

Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, Marija odbija pritisak da se ponovo uda. Umesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim, Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obe mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti - navodi se u opisu filma.

Sinhronizovana animacija Ko se boji vuka još 2, još jedan je novitet u niškim bioskopima Cineplexx i Vilingrad.

Članovi Cineplexx-ovog porodičnog film kluba moći će da pogledaju 30 naslova iz prošle godine, uglavnom animiranih, po sniženim cenama karata.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: