Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 14. 12. 2017.

| Zabava

"Ferdinand", "Ratovi zvezda" i "Dah života" stižu u niške bioskope

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Ferdinand crtani 2017
Detalj iz crtaća

U bioskopske sale "Cineplexx-a" i "Vilinog grada" stižu novi naslovi. Legendarni crtani junak bik Ferdinand ponovo je oživeo u istoimenom ostvarenju poznatog reditelja, a publika će moći da pogleda i nastavak kultnog serijala o Luku Skajvokeru "Poslednji džedaj".

Gledaoci su danas od 12 i 13:20 u "Vilinom gradu" već mogli da pogledaju "Ferdinanda", a oni koji su to propustili imaju šansu da u novom crtaću u tom bioskopu uživaju od 17 i 18 sati, dok će u "CIneplexx-u" projekcije biti od 15:45 i 18 sati.

Bika Ferdinanda pamte svi koji su odrastali osamdesetih i ranije, kako sedi ispod svog omiljenog drveta i miriše cveće. Gde je on danas? Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba suditi nekom po njegovom izgledu - kažu u Cineplexx-u.

Ljubiteljima fantastike i serijala "Ratovi zvezda" na raspolaganju je daleko veći broj projekcija - po 6 u oba bioskopa. Odlična glumačka ekipa, pojačana oskarovcem Benisiom Del Torom zasad je dobila odlične kritike.

U ovoj epizodi Rej nastavlja svoje epsko putovanje sa Finom, Poom i Skajvokerom, otkrivajući nam drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti - kažu distributeri.

U "Cineplexx-u" će od 20:30 i 22:45 posetioci moći da pogledaju i film o avanturističkom paru čiji se život menja iz korena kada Robinu u njegovoj 28. godini dijagnostikuju paralizu.

On je osuđen na krevet, ali uz pomoć Dajanine braće i revolucionarnog izumitelja Tedija Hala, Robin i Dajana odbijaju da ograniče svoj način života i kreću u borbu za život, odgajajući pri tom svoga sina i pomažući drugim pacijentima sa sličnom dijagnozom - kažu distributeri.

Detaljnije informacije o repertoarima bioskopa se možete upoznati na njihovom veb sajtovima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: