Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 22. 7. 2023.

| Zabava

Festival “Dođi na amfi” okupio ljubitelje hip-hopa u Nišu [foto-galerija]

Autor:Tamara Radovanović, Tamara TodorovićIzvor:Južne vesti
JLM_8230
Pola veka hip-hop kulture; foto: JV / Jelena Mišić

Prve večeri niškog Festivala ulične umetnosti Dođi na amfi nastupili su italijanski izvođač Drip Dealers, niški dvojac BCrew, Furio Đunta, Demonio, zatim Kendi i Aristokrata, a program je zatvorio Marčelo. Večeras nastupaju Portugalac Corvo, trojac iz Niša Ding Dong, crnogorski sastav Who See, Smoke Mardeljano i DJ Mrki, a festival zatvara DJ Bokey Outro.

JLM_7864 foto: JV / Jelena MišićNakon što je publika uživala u nastupima neafirmisanih izvođača, pa Drip Dealers-a, pesmom “Jug” atmosferu su “zagrejali” BCrew, Furio Đunta i Demonio.

Na kraju nastupa tražili su da se ugase svetla, pa je publika uključila bliceve na mobilnim telefonima i tako ispratila pesmu “14. Septembar”.

JLM_7811 foto: JV / Jelena MišićKratko im se na bini pridružio Kendi, pa su on i Furio Đunta izveli pesmu “Tajči”. Kasnije je Kendi nastavio da nastupa sa Aristokratom.

Numerama "Pegla", "Laž", "Tunel", "Otkucaji" i drugim hitovima prvo veče zatvorio je Marko Šelić Marčelo.

JLM_7769 foto: JV / Jelena MišićLjubitelji hip-hopa večeras će imati priliku da uživaju uz Portugalca Corva, uz trojac iz Niša Ding Dong, uz Who See, koji stiže sa crnogorskog primorja, a zabavljaće ih i Smoke Mardeljano i DJ Mrki. Zatvaranje je rezervisano za DJ Bokey Outro.

Inače, Dođi na amfi se na dobro poznatoj lokaciji kraj Nišave održava već 12 godina, a ove godine njime Nišlije obeležavaju pola veka hip-hop kulture.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: