Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 5. 6. 2018.

| Zabava

Festival trbušnog plesa u niškoj Tvrđavi

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Orijentalni ples
Pozivnica za sve Nišlije koji vole orijentalni ples; foto: flickr.com/Walter

Ljubitelji trbušnog, tribal, i fantazi plesa, ali i drugih folklornih igara imaće priliku da tokom 2 dana uživaju u njihovim čarima na Prvom međunarodnom festivalu orijentalnog plesa “RAKS Niš”, koji će se održati 28. i 29. juna na Letnoj pozornici u niškoj Tvrđavi.

Gala veče, kako kažu organizatori, održaće se 28. jula sa početkom u 21 sat, a jedna od učesnica biće i Marina Rehbein, svetski poznata plesačica i organizatorka sličnih festvala u Nemačkoj i Južnoj Africi.

Javni otvoreni nastupi i predstavljanje različitih stilova orijentalnih plesova biće organizovane tokom festivalskih dana u Tvrđavi i otvorene su za sve zainteresovane, dok je za radionice potrebna prethodna prijava na sajtu festivala. Među kvalitetnim inostranim instruktorima i izvođačima se izdvajaju Pili Rubi iz Argentine, Artemis iz Nemačke, Danisa de Paul iz Španije, Grazia Manetti iz Italije, Latifa Saadi i Benjamin sa Reuniona, dalekog ostrva u Indijskom okeanu i mnogi drugi - najavljuju organizatori.

Plesačice, plesači i svi ljubitelji orijentalnih trbušnih plesova, tribal, fantazi i folklornih igara, kako dodaju organizatori, moći će da uživaju u bogatom programu punom muzike, zanimljivih kostima, edukativnih radionica, takmičenja i sigurno dobre zabave.

Organizaciju festivala je RAKS tim, na čelu sa Marinom Rehbein, a njegovu realizaciju podržali su Turistička organizacija Niš, agencija Med Career Germany, Udruženje Avanturistička mreža iz Niša i brojni pojedinci i volonteri.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • dovedite i majmune

    16:47 // 5. 6. 2018.

    što više, to bolje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: