Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:24, 16. 3. 2017.

| Zabava

Film “Lepotica i zver” i još 6 novih naslova u “Cineplexx”-u

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Plakat Lepotica i zver
Adaptacija čuvenog Diznijevog animiranog filma; Foto: Plakat "Cineplexx"

Čuvena Diznijeva bajka u igranoj adaptaciji u kojoj lepoticu Belu i zver glume Ema Votson i Den Stivens, iz animiranog klasika preoblikovana je za modernu pobliku, ali, kako kažu u “Cineplexx”-u, ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje se sa nekoliko novi pesama.

Prvih 100 žena koje budu otišle na večerašnju projekciju filma "Lepotica i zver" u 20:50, kako su najavili iz "Cineplexx"-a, dobiće ružu na poklon.

U ovom fimu, dodaju, igraju i nominovani za "Oskara" - Stenli Tuči i Ian Meklen, šestostruka dobitnica nagrade "Toni" Odra Mekdonald i oskarovac Kevin Klajn.

Posetioci imaju priliku da film pogledaju u sinhonizovanoj i titlovanoj verziji, kao i u 2D i 3D verziji - saopštili su iz bioskopa.

Od 16. marta na repertoaru je i “Uskršnji zeka” - sinhronizovana avantura o Maksu, mudrom gradskom zecu, koji je zarobljen u školi za zečeve, skrivenom mestu na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju najvažniju od svih dragocenosti - Uskršnje jaje.

Novi film na velikom platnu “Cineplexx”-a je i francuska drama “To je samo kraj sveta”, u kojoj glumi Vensan Kasel. Plakat "Osnivač" Kako je počeo "Mekdonalds"; Foto: Plakat "Cineplexx"

Film govori o piscu, koji se posle dvanaest godina vraća u svoj rodni grad, planirajući da objavi svoju predstojeću smrt porodici, zbog teške bolesti - navode u sinopsisu filma.

“Osnivač”  je film u kome priča prati Raja Kroka koga tumači Majkl Kiton. Glavni lik se, navode, udružuje sa dva brata, Ričardom i Mauriceom Mekdonaldom, kako bi pokenuli nešto što će urzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane, koji danas poslužuje više od 68 miliona posetilaca svakog dana.

Na repertoaru je i “Kraljica Španije”, čija priča se događa pedesetih godina 20 veka.

Filmska diva Makarena Granada, koju tumači Penelope Kruz, vraća se iz Holivuda u Španiju da snimi blokbaster pod nazivom “Kraljica Španije”, gde će udahnuti život Izabeli I od Kastilje - navodi se u sinopsisu filma.

“Bye, bye man” govori o tri prijatelja koji nailaze na misterioznu figuru koja je izvor svog zla u čoveku i tera ga na neopisiva dela, dok film Bojana Vuletića sa Mirjanom Karanović u glavnoj ulozi “Rekvijem za gospođu J” prati skromnu sredovečnu ženu i bivšu administrativnu službenicu koja na godišnjicu smrti svog muža planira da se ubije.

Kompletan repertoar bioskopa pogledajte na njihovom sajtu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: