Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:21, 19. 11. 2020.

| Zabava

Film “Zbogom, moroni” novitet pred niškom bioskopskom publikom

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
Sedišta Cineplexx
Novi film u bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad" u Nišu; foto: Vanja Keser

Na rasporedu prikazivanja, kako najavljuju iz niških bioskopa, od četvrtka 19. novembra je film Zbogom, moroni o teško bolesnoj ženi koja odlučuje da krene u potragu za detetom koje je bila primorana da napusti u svojoj petnaestoj godini.

Ovu priču su na filmskom platnu oživeli ulogama Viržini Efira, Albert Dupontel i Nikolas Mari, kažu iz bioskopa.

Luda pretraga po administraciji dovodi je licem u lice sa JB, starijim čovekom na ivici rastrojstva, kao i sa gospodinom Blanom čije je entuzijazam impresivan - dodaju.

Na repertoaru Cineplexx-a je i prenos baleta Dama s kamelijama, a do sredine naredne nedelje dva niška bioskopa za svoju publiku pripremili su i domaće filmove Ime naroda i Vikend sa ćaletom.

Dama s kamelijama predstavlja skup emotivnih i dramatičnih momenata koje na scenu može izneti samo baletska trupa Boljšoj teatra. Mladi Arman Dival se fatalno zaljubljuje u Margeretu Gotje, prekrasnu kurtizanu pariskog visokog društva. Uprkos njenoj neveri, Arman će učiniti sve da osvoji njeno srce i ubedi je da napusti svoj slobodan način života. Boljšoj je udahnuo novi život ovom tragičnom remek-delu i Šopenovoj izvanrednoj muzici - kažu iz bioskopa.

Iz Vilinog grada na svom platnu najavljuju i projekciju sinhronizovanih verzija ostvarenja Lesi se vraća kući i Viking Vik i čarobni mač.

Novi repertoar u niškim bioskopima počinje 19. novembra, a u Cineplexx-u su najave projekcija do 24. novembra objavili na sajtu, a o filmovima koji će se do 25. novembra prikazivati u Vilinom gradu, publika se može informisati na veb strani ovog bioskopa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    14:12 // 19. 11. 2020.

    Jos da ovaj naslov filma zazivi u stvarnosti,pa da im kazemo jednom zauvek...

  • Mara

    10:04 // 19. 11. 2020.

    Strasno bioskopi na ovoj epidemiji

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: