Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:13, 4. 2. 2015.

| Zabava

Film o Mesiju stiže u "Vilin grad"

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
mesi
Filmska priča o jednom od najpopularnijih fudbalera

Od četvrtka 5. februara na repertoaru niškog bioskopa “Vilin grad” naći će se film o jednom od najboljih fudbalera 21. veka - Lionelu Mesiju, naučno-fantastično ostvarenje “Jupiter: Uzdizanje 3D” i animirani film “Asteriks: Naselje bogova”.

Španski reditelj Aleks de la Iglesija u filmu “Mesi” priča o detinjstvu ovog fudbalera, poređenju sa Maradonom i o tome kako je teško zadobiti fanove reprezentacije.

Film prikazuje školske dane mladog Mesija, njegov prvi klub i ogromnu slavu i uspeh koji stiče sa fudbalskim klubom Barselona. Ovo je jedno uzbudljivo putovanje malog dečaka ka vrhu i ostvarenje želje da postane jedan od najboljih fudbalera svih vremena - navodi se u sinopsisu.

“Jupiter: Uzdizanje 3D” je naučno-fantastično ostvarenje koje prati Jupiter Džouns (Mila Kunis) za koju su predviđali da je predodređena za velika dela, ali je postala obična čistačica. Stvari se menjaju, kako stoji u opisu filma, kada bivši vojnik Kejn dođe na Zemlju sa namerom da je pronađe.

“Asteriks: Naselje Bogova” novi je deo ekranizacije čuvenog stripa u kome se junaci Asteriks i Obeliks bore kako bi njihov narod odoleo iskušenju luksuznog rimskog grada koji je sagrađen oko sela u kome žive.

Detalji o repertoaru mogu se videti na sajtu bioskopa.

Trejler za film "Mesi"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: