Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:58, 16. 8. 2018.

| Zabava

Film sa Džejsonom Stejtamom i Diznijeva avantura u niškim bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
bioskop
Novi filmovi u niškim bioskopima; Foto: Cineplexx

U bioskopima “Cineplexx” i “Vilin grad” ove nedelje će se prikazivati film Megalodon: Predator iz dalekih dubina, akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa sa Džejsonom Stejtamom u glavnoj ulozi, kao i film iz Dizni studija Kristofere Robine gde si.

Džejson Stejtam ovoga puta glumi u naučno-fantastičnoj priči koja oduzima dah, prema najavama iz bioskopa, a publika će moći da sazna šta se dešava kada stručni ronilac krene u avanturu koja je ravna samoubistvu.

U ulogama u filmu Megalodon: Predator iz dalekih dubina se pored fantastičnog Džejsona Stejtama našla i nagrađivana kineska glumica Fan Bingbing kao i Rubi Rouz - dodaju u bioskopima.

U novoj Diznijevoj avanturi Kristofer Robin, dečkić koji je išao na brojne avanture sa držinom plišanih životinja, osrastao je i potpuno se promenio. Vini Pu i njegova družina mu pomažu da pronađe u sebi dečaka koji se izgubio.

Kristofer Robin je odrastao, ima svoju porodicu i svoj posao, ali životne obaveze udaljavaju ga od snova i bezbrižnosti života. U trenutku kada pomisli da nema izlaza iz kolotečine, ponovo se sreće sa starim drugom, Vinijem, koji će mu pomoći da vrati radost u svoj život - piše u sinopsisu.

Bioskop “Vilin grad” je bogatiji i za film Vernost koji govori o tragičnoj ljubavi između Žižija, visoko kotiranog gangstera i mlade devojke Bibi, vozača trkačkih automobila, koja pripada visokom staležu, a priča je ispričana u pozadini brutalne vladavine kriminalne bande u Briselu.

Više o cenama karata i kompletnom repertoaru možete videti na sajtu bioskopa “Cineplexx” i “Vilin grad”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: