Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:07, 12. 4. 2019.

| Zabava

Film snimljen po hororu Stivena Kinga u niškim bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
groblje kućnih ljubimaca
Horor po Kingovoj prozi; Foto: prtscr

Groblje kućnih ljubimaca, film snimljen po istoimenom hororu Stivena Kinga, jedan je od noviteta na repertoaru niških bioskopa. I mališani će imati šta da pogledaju u Cineplexx-u i Vilinom gradu, s obzirom na to da se od ove nedelje daju animirani filmovi Gospodin Link - u potrazi za skrivenim gradom, kao i Park čudesa.

Roman Stivena Kinga kritika je proglasila za najstrašniji, a donosi priču o porodici Krid, koja započinje novi život u prelepoj kući u Mejnu.

Zlokobna tajna koja vreba nadomak kuće vrlo brzo će se poigrati sa porodičnom idilom. Kada nesrećna sudbina zadesi porodičnog mačka Čurča, na nagovor suseda, Kridovi odlučuju da ga zakopaju na starom indijanskom groblju iza kuće. Međutim, narednog dana, mačak se vraća kući, ali nije isti kao pre - kažu u Cineplexx-u.

Gospodin Link je dvometraš pokriven krznom, ali zabavan i sladak. Umoran od usamljeničkog života, on angažuje istraživača Sir Lionela Frosta, sa kojim kreće na putovanje, u potragu za davno izgubljenim rođacima. gospodin link yt Za ljubitelje velikog platna; Foto: YT

Zajedno s avanturistkinjom Adelinom Fortnajt, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tokom putovanja na drugi kraj sveta. Na kraju, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći porodicu na mestima na kojima bi se najmanje nadao - navode u Vilinom gradu.

Čudesni park je isprva delo mašte 8-godišnje Džun, ali ona potovom otkriva da on zaista postoji. Kada krene da se urušava, Džun je jedina koja ga može spasiti, a uz pomoć mašte i prijatelja.

Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u ovom filmu - poručuju u Cineplexx-u.

Inspirisan dokumentracem Preživeti Mumbaj, film Hotel Mumbaj govori o hotelu u kome ljudi bivaju zarobljeni od strane terorista. Njihova okrutnost, navode u niškim bioskopima, predstavljena je bez ulepšavanja, pogotovo u momentima kad hladnokrvno ubijaju goste hotela.

Imamo priliku da vidimo kako skoro venčani bračni par Dejvid i Zahra, proživljavaju agoniju, ostavivši bebu sa dadiljom na spratu. Tu je i ruski biznismen, ženskaroš koji daje filmu humoristični dodatak. Svaki lik je uplašen i ranjiv, ali i hrabar na svoj način - kažu u Vilinom gradu.

Antiheroj Helboj vratio se na velika platna, ovog puta sa novom misijom u Londonu - da zaustavi zlu vešticu, čiji se duh vratio iz mrtvih i želi da donese smrt i uništenje.

Samo heroj s paklenim korenima kao Helboj, u stanju je da se suoči sa pretnjom i bori sa vešticom i njenom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je naslednik moći samog kralja Artura. Međutim, čak ni on ne može pobediti sam u ratu sa silama zla. Pre nego što se odigra odlučujuća bitka, Helboj mora vratiti svoje stare saveznike - kažu u niškim bioskopima.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: