Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:38, 23. 1. 2020.

| Zabava

"Gospoda" i "Male žene" u niškim bioskopima

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
gospoda film
Novi film sa filmskim zvezdama u glavnim ulogama; foto: poster

Akciona komedija sa velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama Gospoda, film nominovan za Oskar Male žene, crtać Vreme je za sankanje i evropska drama Žao nam je što smo vas propustili, novi su naslovi u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin Grad.

Od danas su repertoari bioskopa bogatiji za nove filmove. Jedan o njih je delo reditelja Gaja Ričija, a u glavne uloge tumače Metju Mekonahi, Čarli Hanam, Hju Grant i Kolin Farel.

Američki iseljenik Miki Pirson je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija - opis je filma.

U bioskopima se može pogledati i film Male žene koji je imao 6 nominacija za Oskara i zasnovan je na istoimenom romanu i klasiku, a koji donosi priču o četiri žene koje se bore za sopstveni životni put.

Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe svoje mesto pod suncem - navodi se u sinopsisu.

U Cineplexx-u ljubitelji crtaća mogu pogledati ostvarenje Vreme je za sankanje, a u Vilinom Gradu dramu Žao nam je što smo vas propustili koja prikazuje emotivnu krizu jedne radničke porodice prouzrokovanu sve većim klasnim razlikama u društvu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: