Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:49, 11. 3. 2019.

| Zabava

Gradonačelnik Leskovca kao faraon na karnevalu u Strumici

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
cvetanovic
Cvetanović kao faraon na Strumičkom karnevalu, foto: printskrin

Na ovogodišnjem Strumičkom karnevalu, pored trupa iz Makedonije, Bugarske i Srbije, koje su se takmičile za najbolji kostim, odnosno masku, bila je i srpska delagacija predvođena gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem - takođe maskirani. Predstavnici Federacije evropskih karnevalskih gradova Srbije, čiji je predsednik Cvetanović, bili su obučeni u staroegipatske odore.

Fotografija na kojoj je Cvetanović u ulozi faraona “odjeknula” je društvenim mrežama. Kako nam objašnjavaju u njegovom kabinetu, ceo tim bio je obučen na istu temu, a Cvetanović je tamo bio u funkciji predsednika Federacije evropskih karnevalskih gradova Srbije.

Cela delegacija Srbije, svi su bili u tim maskama. Svake godine Federacija posećuje Strumicu, a deo karnevala je i maskiranje - kažu u kabinetu.

Inače, Strumički karneval ove godine održava se od 6. do 13. marta, a velika povorka, kojoj su prisustvovali i delegati iz Srbije, održana je u subotu, 9. marta.

Podsetimo, Federaciju čini više od 600 članica iz čitave Evrope, a “srpskim ogrankom” od kraja novembra 2018. godine rukovodi Cvetanović.

Karneval u Strumici, Izvor: YozTube - Televizija 24

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • powergym

    21:46 // 12. 3. 2019.

    Dezurni hejteri su uvek tu po njima kako god da se uradi ne valja... svaka cast gradonacelniku koji se trud da se grad predstavi na najbolji nacin

  • Tivat

    19:36 // 12. 3. 2019.

    Nemoj da skida karnevalsku odoru, tako neka se nosi, do kraja mandata.
    Kad je bal, nek je maskenbal!

  • Aleksandra31

    15:23 // 12. 3. 2019.

    Kao sto je receno u tekstu covek je predsednik Federacije evropskih karnevalskih gradova i kao takav je ispostovao jednu takvu manifestaciju u Strumici u cilju jacanja medjusobne saradnje ova dva grada. Umesto sto samo pljujete po svemu sto je deo ove vlasti, pogledajte malo sta je covek sve uradio kao gradonacelnik Leskovca i kolko truda i rada ulaze da ljudima koji zive u njemu bude sto bolje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: