Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:06, 10. 5. 2023.

| Zabava

Grčki bendovi, pankeri i čuveni Daniel Jeanrenaud ove nedelje u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Atmosfera u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic
Svi nastupi zakazni su za 21 sat; foto: Aleksandar Mijalković

Grčki bendovi Allochiria i Their Methlab, uz podršku niškog benda Bitter Taste nastupiće u četvrtak 11. maja u AKC Fuzz-u, dok će u petak, 12. maja na istom mestu nastupiti čuveni Daniel Jeanrenaud, a već 13. maja Nišlije očekuju nastupi Drink Or Die i Hidrogen. Organizatori napominju da će vrata kluba biti otvorena za sva 3 dana od 21 sat.

Muzika benda Allochiria je tematska u čijem centru se nalazi čovek i korupcija koja ga definiše u modernom društvu, kao i borbe, rutina i delovanja u svetu oko njega, kažu organizatori i dodaju da je bend do sada objavio dva albuma i jedan EP.

Nastup drugog grčkog benda Their Methlab organizatori najavljuju mešavinu oštrih ritmova, sanjivih, ali agresivnih gitarskih melodija i čvrstih bas linija.

Narednog dana u AKC Fuzz stiže Daniel Jeanrenaud, koga organizatori najavljuju kao deo rokenrol istorije.

U najpopularnijoj boemskoj četvrti Londona – Kemdenu, na njegove koncerte dolazili pod obavezno: Robert Plant, Paul Weller, Amy Winehouse i mnogi drugi. O njemu u svojoj autobiografiji piše Jack White, a Disney Channel Music snima dokumentarni video gde ga predstavljaju kao legendu Camden-a. Njegovu gitaru „Nadine“ krstio je lično Chuck Berry a svoju muzičku karijeru kao član pratećeg benda započeo je i poznati muzičar Manu Chao - rekli su organizatori.

Nišlije će u subotu očekivati nastupi pank bendova Drink Or Die i Hidrogen i karte za njihove nastupe u pretprodaji će koštati 400 dinara i mogu se naći u pivnici Nemir, dok će na ulazu koštati 600 dinara.

Ulaznice za nastupe grčkih bendova u četvrtak koštaće 500 dinara na na ulazu, dok će za subotnji koncert ulaznice koštati 700 dinara i mogu se naći u pivnici Nemir, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.




Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: