Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 16. 10. 2019.

| Zabava

Grupa “Fish in oil” sredinom novembra svira u Nišu

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
fish in oil
Dolaze novembra: Foto: Ana Paunković

Poznati kao jedan od ovdašnjih najkvalitetnijih croossover sastava, Fish in oil održaće koncert u Nišu, u petak, 15. novembra, u klubu Feedback sa početkom od 22 sata. Po najavi, te večeri će uživo promovisati novi studijski album pod nazivom Sve će biti u najboljem redu.

Fish in oil su niškoj publici poznati po nastupima na Nišville jazz festivalu, kao i sa par samostalnih upečatljivih koncerata.

Da ovo obećavajuće veče za muzičke sladokusce protekne “u najboljem redu“ pobrinuće se i DJ Loptica, koji će biti zadužen za kvalitetno zagrevanje publike, kao i za After Party nakon koncerta (Intro/Outro DJ Set) - navode organizatori.

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini, grupa Fish in oil je prošla kroz brojne faze, a njeni članovi su bili mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih tridesetak godina sveprisutni na domaćoj sceni.

Grupa izvodi instrumentalnu crossover – jazz fusion muziku na tragu bluzu, rokenrolu, surfu, etno muzici, fri džezu, filmskoj i pozorišnoj primenjenoj muzici, pa čak i pank roku u nekim segmentima, što posebno dolazi do izražaja na live nastupima, ne gubeći “oštricu” žive prezentacije i vešto izbegavajući svrstavanje u bilo koji od tih pravaca - objašnjavaju organizatori.

Članovi grupe su: Branislav Radojković – kontrabas/električni bas, Tom Fedja Franklin – bubanj, Veljko Nikolić–Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni/oboa/flauta i Bratislav Braca Radovanović –gitara.

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima još nije saopštena.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: