Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:52, 16. 11. 2017.

| Zabava

Hornsman Kojot decembra nastupa u Nišu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Hornsman Kojot
Kojot ponovo dolazi u niški klub "Feedback"; foto: Marko Pekić

Srpski rege muzičar Nemanja Kojić, poznatiji kao Hornsman Kojot, nastupiće ponovo pred niškom publikom 8. decembra. On će u klubu “Feedback” promovisati nove pesme sa njegovog desetog albuma „Sevengreen“.

Trombonista i pevač rege muzike je široj publici poznat po tome što je bio frontmen grupe “Eyesburn”. Sa svojim solo projektom je ove godine nastupao širom Srbije i Evrope, kažu organizatori koncerta, a posebno se izdvajaju turneje na Malti, u Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj. Nastupao je i na domaćim festivalima.

Prema rečima ovog muzičara, prethodna sezona je najaktivnija do sada, a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu. Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tokom ove i naredne godine - dodaju organizatori.

Osim novog albuma, ove godine je Horsman Kojot bio deo još 7 izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih posebno izdvajaju saradnju sa “Del Arno” bendom, na pesmi “Još uvek ima nade”.

Karte za njegov koncert u klubu “Feedback”, koji počinje u 22 sata, koštaju 500 dinara. Uskoro će biti objavljene informacije o tome kada će početi da se prodaju i na kojim lokacijama.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: