Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 11. 10. 2018.

| Zabava

Istorijska drama i horor novina ove nedelje u bioskopima u Nišu

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
prvi čovek na mesecu
Nila Amstronga igra Rajan Gosling; foto: printskrin trejler

Prvi čovek na Mesecu je priča o misiji čoveka da se spusti na Mesec, a Nila Amstronga igra poznati glumac Rajan Gosling. Novi film na bioskopskom repertoaru u "Cineplexx"-u i "Vilinom gradu" je i Park užasa - novi "napeti horor" o maskiranom serijskom ubici.

Na velikom platnu niških bioskopa ove nedelje je na repertoaru priča o "pohodu" na Mesec od 1961. do 1969. godine, a film je baziran na knjizi i govori o velikom žrtvovanju i ceni koja je morala biti plaćena u jednoj od najopasnijih misija ikada.

U glavnoj ulozi i liku Nila Amstronga pratimo poznatog glumca, nominovanog za nagradu Oskar, Rajana Goslinga koji se i ovaj put rado odazvao pozivu reditelja Demijana Šazela, nakon velikog uspeha njihovog prvog zajedničkog filma La, la land, koji je takođe nominovan za Oskara za režiju ovog filma - navodi iz bioskopa.

Izvršni producent serije Živi mrtvaci i reditelj filma Paranormalno 5 su napravili "napeti horor" Park užasa. Film govori o maskiranom serijskom ubici koji pretvara horortematski zabavni park u svoje igralište, terorišući grupu prijatelja dok ostali posetioci misle da je to sve deo programa.

Studentkinja Natali (Forsit) dolazi u posetu svojoj najboljoj prijateljici iz detinjstva Bruk (Edvards) i njenoj cimerki Tejlor (Tejlor-Klos). Da je bilo koje drugo doba godine, njih tri i njihovi momci bi otišli na koncert ili u bar, ali Noć veštica je, što znači da će kao i svi drugi ići u zabavni park HEL FEST. Tamo ih čeka pravi horor - kažu iz bioskopa.


"Kids fest" u bioskopu "Cineplexx"

U bioskopu "Cineplexx" prikazivaće se i film Tajne avanture mačaka koji govori o debelom i lenjom mačku, koji često sedi zamišljen na prozoru, živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti.

Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju - dodaju iz bioskopa.

Od 15. do 21. oktobra se u ovom bioskopu održava i 14. "Kids fest", koji se ove godine održava pod sloganom "Moja filmska zvezda", a predstaviće raznovrstan filmski program, podeljen u "kids" i "teen".

"Teen program" je, kako kažu, namenjen omladini od 12 do 18 godina, a obuhvata poučne filmove iz celog sveta, dok će u okviru "Kids programa" biti prikazano 13 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke, među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu i životinjama.

Više o repertoaru bioskopa "Cineplexx" i "Vilin grad" možete saznati na sajtu njihovih bioskopa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Individualac

    19:03 // 11. 10. 2018.

    Uz "Lajmet" jos neka drama i horor kulture.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: