Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 18. 7. 2022.

| Zabava

Jelena Karleuša otvara Roštiljijadu, Cvetanović kaže cena 20.000 evra

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Roštiljijada
Cvetanović rekao da je Karlauša tražila daleko manje novca od Marije Šerifović; Ilustracija; foto: M. M.

Ovogodišnju Roštiljijadu koja će biti održana od 22. do 28. avgusta svojim nastupom otvoriće Jelena Karleuša potvrdio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović lokalnim medijima i dodao da je ona za nastup pred Leskovčanima tražila 20.000 evra.

Cvetanović je rekao da je Karleuša tražila manje novca od Marije Šerifović, kao i da bi 32. Roštiljijadu svojim koncertom trebalo da zatvori Dragana Mirković, koja je na festivalu roštilja nastupala i 2018. godine. Njen koncert najavljivan je i tokom prošle godine, ali je na kraju ipak nije došlo do konačnog dogovora.

Roštiljijada 2021 Za kraj Dragana Mirković; Ilustracija; foto: M. M.Dok građani ukazuju i na paradoks u nastupu Jelene Karleuše na festivalu roštilja, s obzirom na to da se ona predstavlja kao borac za prava životinja i zagovara vegeterijansku i vegansku ishranu, iz Turističke organizacije kažu da je pregovoarčki postupak sa izvođačima još traje.

Osim Karleuše i Dragane Mirković, prema nezvaničnim informacijama na Roštiljijadi će nastupiti i Riblja čorba i Vesna Zmijanac.

Podsetimo, proše godine Roštiljijadu je otvorila Svetlana Ceca Ražnatović, a na pomenutu manifestaciju moglo je da se uđe samo uz potvrdu o vakcinaciju ili uz negativan test na virus korona.

Kako bi privukli što više gostiju za ovogodišnju, Turistička organizacija i Grad Leskovac odlučili su da brendiraju autobus GSP Beograda, ali ne i da kažu koliko novca je izdvojeno za reklamiranje festivala roštilja, jer Nebojša Kocić, direktor TOL-a smatra da cena građane i ne treba da interesuje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Petrovic

    19:13 // 26. 7. 2022.

    Sve za Pljeskovac,nema potvrda,navali narode,dok nas kentaur ne zatvori...bolje i Karleusa nego majmunske boginje,a ide uz ljutu pljesku sa lukom i papricicom...samo da Mesko ne strpa previse u dzep...

  • milutin

    08:20 // 20. 7. 2022.

    Našta je jadnica spala,a i Leskovac.

  • Aleks

    19:00 // 19. 7. 2022.

    Dok je pljuvala po Vučiću i režimu,nigde je nisu zvali,ništa nije otvarala,zatvarala....Sad ,izgleda po direktivi,svuda je ima. Pa vi vidite...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: