Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:12, 13. 12. 2016.

| Zabava

Kartica za bioskop na pretplatu i novi filmovi u „Cineplexx"-u

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Vil Smit u drami
Vil Smit u drami "Skrivena lepota"; foto: skrinšot trejler

Kartica na koju će ljubitelji filma moći da uplate "kredit" koji će koristiti za gledanje filmova u "Cineplexx"-u se, poručuju iz bioskopa, može preuzeti na blagajni, a korisnici moraju da uplate minimum 1.000 dinara. 

Takozvana "poklon kartica" će, kažu, omogućiti da neke od filmova Nišlije poklone dragoj osobi koja će moći da izabere šta će gledati sa repertoara.  Uz poklon karticu zainteresovani će moći da uživaju u filmovima za vreme praznika; foto: Cineplexx promo Uz poklon karticu zainteresovani će moći da uživaju u filmovima za vreme praznika; foto: Cineplexx promo

Uz Cineplexx poklon karticu pripremili smo i vaučer za meni kojim ćete upotpuniti vaš savršeni novogodišnji poklon. Vrednost poklon kartice možete odrediti prema sopstvenom izboru, a dobitnik istu može iskoristiti za kupovinu ulaznica za film i projekciju po izboru u periodu od dve godine – kažu u bioskopu.

Vaučer za meni, dodaju, košta 350 i 700 dinara i uz njega se dobijaju kokice, osveženje i slatkiš.


Akcija, drama i muzička animacija novine na repertoaru

Pored svemirske avanture iz serijala "Star Wars", od 22. decembra Nišlije će moći da pogledaju i muzičku animaciju „Pevajmo“, film za ljubitelje video igara i dobre akcije „ Assassin’s Creed“, kao i dramu "Skrivena lepota" sa Vil Smitom u glavnoj ulozi. 

Glumačku postavu drame „Skrivena lepota“, koju će Nišlije moći da pogledaju u novom bioskopu, čine i Kejt Vinslet, Helen Miren, Kira Najtli, Edvard Norton, Naomi Haris i drugi.

Radnja se odvija oko uspešnog Njujorčanina koji se bori sa velikom ličnom tragedijom koja će mu u potpunosti promeniti život. Njegove kolege smišljaju drastičan plan koji će mu pomoći da se suoči sa svojom tugom na topao i ljudski način – navodi se u sinopsisu.

Za vreme praznika, na repertoaru bioskopa biće i animirana komedija „Pevajmo“, o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama. Glasove glavnim likovima daće Metju Mekonahi, Skarlet Johanson, Džon Rajli, Teron Edžerton i Tori Keli.

Ljubitelji video igara moći će da uživaju u filmu koji je snimljen po jednoj od najuspešnijih akcionih igrica današnjice „Assassin's Creed“.

Kalum Linč, čiji lik igra Majkl Fasbender, otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina" zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima – stoji u sinopsisu.

Podsetimo, "Cineplexx" se nalazi u "Stop Shop"-u i ima ukupno 5 sala za projekciju filmova

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • lahor

    13:23 // 13. 12. 2016.

    Šta neće da izmisli više

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: