Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 3. 2. 2021.

| Zabava

"Kerber" počeo obeležavanje 40 godina postojanja novom pesmom i spotom

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
Čuveni niški rokeri
"Kerber" traje već 40 godina; foto: Vanja Keser

Legendarna niška rok-grupa Kerber pripremila je i objavila povodom obeležavanja 40 godina rada i postojanja singl "Bestraga sve", a za novu pesmu snimljen je i spot. U snimanju spota učesvovali su razni niški umetnici.

Poznat po hitovima kao što su "Ratne igre", "Mama-tata" i "Bolje da sam druge ljubio", bend Kerber je nakon duže pauze izbacio novu pesmu. Spot za pesmu "Bestraga sve" prikazan je premijerno na njihovom zvaničnom YouTube kanalu, a sniman je prošle godine na različitim lokacijama.

Pre par godina bio sam isprovociran čitajući knjige niškog pisca Miloša Petkovića, pa sam došao na ideju da bi on, uz maštu koja ga krasi, mogao da napiše scenario za spot "Kerbera". Nakon toga, okupili smo odličnu ekipu – istakao je frontmen Gale.

Spot je režirao niški glumac Miloš Cvetković, producent je Andrija Kuzmanović, profesor čiji su bivši đaci iz škole ETŠ "Mija Stanimirović" učestvovali na snimanju i tokom montaže, tu je i glumica Petra Nešić iz Akademskog pozorišta, kostimografi Dragana Breza i Dušan Stanković, poznati filmski masker Miroslav Lakobrija, umetnica Teodora Dekovska i drugi.

Da su pesmu i spot dobro prihvatili fanovi jednog od najpopularnijeg niškog sastava, te da ga raduje njihova reakcija, naveo je scenarista Petković.

Malo je reći da sam uživao tokom nastajanja spota. Mladi talenti i umetnici imali su priliku da stasavaju uz jedan sjajan bend kakav je "Kerber", uz Galeta i ostale članove. Već na prvo slušanje pesme, dobio sam ideju za spot koju smo, kasnije, svi zajedno izmaštali i realizovali – rekao je Petković.

Muziku za pesmu kojom je Kerber započeo obeležavanje 40 godina rada radio je Tomislav Nikolić, jedan od članova benda, tekst potpisuje Nikola Čuturilo, a master zvuka poznati Kris Atens iz Sjedinjenih Američkih Država.

Za sve ljubitelje dobrog zvuka i grupe Kerber, nova pesma i spot dostupni su ovde.

Nova pesma i spot benda "Kerber"

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Miloš

    09:42 // 4. 2. 2021.

    Veliko postovanje!

  • ZJ

    07:47 // 4. 2. 2021.

    Kerber je KULT za uvek!

  • Zoki Niš

    07:19 // 4. 2. 2021.

    Autentična Niška rok grupa, za razliku od ,,Beogradske galije,,!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: