Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:23, 19. 12. 2017.

| Zabava

„Kerber“ u Leskovcu za Novu godinu, ne zna se koliko košta koncert

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
kerber
Poznati hitovi i kuvano vino na dočeku u Leskovcu, foto: arhiva JV

Leskovčani koji su odlučili da novu 2018. godinu dočekaju na Širokoj čaršiji, kako kaže direktor Turističke organizacije Leskovca Nebojša Kocić, moći će da uživaju u zvucima roka niške grupe „Kerber“.

Pre samog koncerta, kako kaže Kocić, čuće se i zvuci trube na nastupu orkestra Elvisa Bajramovića, koji će otpočeti zabavu nešto pre 23 sata.

On dodaje da će, osim dobre muzike, sugrađanima ponuditi kuvano vino, rakiju i čajeve kako bi svima na trgu bilo što prijatnije.

Biće tu, osim dobrog programa, još prijatnih stvari za naše sugrađane – kaže Kocić.

Inače, Leskovčani su sa ovim niškim bendom, koji je nastao još 1981. godine, dočekali i novu 2015. godinu.

Podsetimo, malobrojni Leskovčani su prošlu novu godinu dočekali uz folk pevačicu Draganu Radosavljević Cakanu, za šta je iz gradske kase bilo izdvojeno 1,8 miliona dinara.


Bez javne nabavke i informacije o ceni koncerta

Iako ni na Portalu javnih nabavki, ali ni na sajtu Turističke organizacije Leskovac nema javne nabavke za doček Nove godine, direktor Turističke organizacije Leskovca Nebojša Kocić tvrdi da je "ona urađena".

On je dodao da o ceni ne može da priča, ali da je suma za angažovanje ove grupe znatno manja od bilo kojih drugih grupa sa kojima se pregovaralo i da je javna nabavka urađena.

Razgovarali smo sa raznoraznim menadžerima, međutim najprihvatljivija je bila cena „Kerbera“ – kaže Kocić.

Nakon upornih pitanja novinara gde se može pogledati dokument javne nabavke, jer je pravo svakog građanina da zna koliko se njihovog novca na šta troši, Kocić je rekao da će informacije obelodaniti "u toku sledeće nedelje" na konferenciji za novinare. On nije precizirao kog dana će to biti, što znači da će građani informacije o tome koliko košta organizacija koncerta saznati tek nekoliko dana uoči novogodišnje proslave.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: