Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:14, 27. 2. 2020.

| Zabava

Komedija i animirani film noviteti u niškim bioskopima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Tajna izgubljenog kraljevstva
Inteligentne životinje koje žive kao robovi ljudi; foto: print screen/Youtube

Repertoari niških bioskopa od četvrtka, 27. februara, biće bogatiji za komediju Ko'e šef i animirani film Tajna izgubljenog kraljevstva. U Vilin grad stiže i evropska drama Mali Džo, a u Cineplexx ruska komedija sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi - Sluga.

Komedija Ko'e šef govori o Mii i Mel, koje su same stvorile i vode kozmetičku kompaniju, ali čije će prijateljstvo biti stavljeno na probu kada dobiju unosnu ponudu.

Nažalost, zapadaju u finansijske problem, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetiče industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama. Posao u kome se sve vrti oko lepote, izgleda da postaje ružan - piše u opisu filma.

Od Kirbija Atkinsa, animatora filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice i Veliki dobroćudni džin, u niške bioskope stiže animirano ostvarenje Tajna izgubljenog kraljevstva. Ovo je njegov dugometražni rediteljski debi.

Priča prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu inteligentnih životinja Torifanta koje umeju da govore, ali žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na opasno putovanje u potrazi za mitskim kraljevstvom svoje vrste, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu - stoji u opisu filma.

Na platnu Cineplexx-a ponovo će se naći Miloš Biković, koji u ruskom filmu Sluga glumi razmaženog bogataša. Kada njegovi ispadi kulminiraju i dobije zatvorsku kaznu, njegov otac rešava da, uz pomoć prijatelja psihologa, rehabilituje sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi - navode u Cineplexx-u.

Saradnjom Austrijanaca, Nemaca i Britanaca nastala je naučnofantastična drama Mali Džo, koja će se od četvrtka davati u Vilinom gradu. Alis je samohrana majka koja se bavi uzgajanjem biljaka, a jedna od njih je cvet koji ima terapeutsko dejstvo - osobu koja ga poseduje čini srećnom.

Protiv pravila kompanije junakinja odnosi jedan ovakav cvet kući kao poklon svom sinu tinejdžeru Džou. Cvet nazivaju Mali Džo. Alis, međutim, ubrzo počinje sumnjati da cvet i nije tako bezopasan kao što njegov nadimak sugeriše - kažu u Vilinom gradu.

Inače, iako će se produkt najnovije saradnje Diznija i Piksara - animirani film Napred, na repertoarima niških bioskopa ustaliti tek od 5. marta, 29. februara će se i Cineplexx-u i u Vilinom gradu održati njegova pretpremijera.

Kompletni repertoari niških bioskopa dostupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: