Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:09, 28. 1. 2016.

| Zabava

Komedije i crtaći noviteti u niškim bioskopima

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
bioskop
"Luda vožnja" - komedija o dva prijatelja

Film “Luda vožnja 2” biće od četvrtka 28. januara na repertoaru niških bioskopa. U “Kupinu” stiže i komedija “Deka pušten s lanca” i crtać “Meda sa severa”, a u bioskop “Vilin Grad” animirani film “Vreme je za grudvanje”.

U nastavku hit akcione komedije “Luda vožnja 2“ Kevin Hart i Ajs Kjub opet će se naći u ulogama komičnog dua.

​Radnja filma “Deka pušten s lanca” vrti se oko napaljenog dedice, koji želi ponovno da izlazi u provod, nakon što mu je umrla supruga, a u ulozi deke našao se Robert De Niro.

U tome mu protiv svoje volje pomaže zgodni unuk i mladi advokat Jason i kog očekuje venčanje sa verenicom, za koju deka smatra da nije pravi izbor za njega. Njih dvojica ubrzo kreću na nezaboravno putovanje na Floridi gde ih čekaju razuzdani žurke i lepe žene - opis je filma.

meda sa severa 3D crtać sinhronizovan na srpski jezikAnimirana komedija “Meda sa severa” za glavnog junaka ima brbljavog medu Norma koji smatra da na Artiku nema mesta za turiste.

Međutim, kada ludi graditelj odluči da sagradi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medved učinio - odlazi u Njujor - navodi se u sinopisisu.

Vreme je za grudvanje” je kanadski animirani film, a radnja počinje kada deca iz zabačenog i snegom prekrivenog sela, u želji da se razonode tokom zimskog raspusta, odlučuju da organizuju masovnu „grudvanijadu“.

Kompletne repertoare kao i radno vreme bioskopa tokom praznika možete pogledati na sajtu “Vilinog Grada” odnosno “Kupine”.

Trejler za film “Deka pušten s lanca”

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: