Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:00, 16. 5. 2022.

| Zabava

Koncert “Kerbera” povodom jubilarnog rođendana u Nišu

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
Niška rok grupa "Kerber"
Cena karte 1.200 dinara; foto: JV / Marko Pekić

Povodom obeležavanja 40. rođendana, legendarna niška rok grupa Kerber nastupiće na Letnjoj pozornici 11. juna. Članovi sastava najavljuju i goste i kažu da osećaju odgovornost zbog toga što će jubilej obeležiti baš u Nišu.

Niška publika moći će da čuje hitove kao što su “Kad ljubav izda”, “Nebo je malo za sve”, “Ratne igre”, “Bolje da sam druge ljubio”, “Na raskršću” i drugi.

Prava je životna sreća kada 40 godina živite od muzike koju ste stvarali i koju volite i za koju živite. Mnogo je generacija odraslo slušajući Kerber i ovaj koncert će biti pravo mesto da se okupimo svi i da se radujemo životu i rokenrolu. Veliko je uzbeđenje i odgovornost svih nas što u svom gradu slavimo jubilej, očekujte pravi spektakl, biće tu i gostiju i prijatelja Kerbera, to će biti posebna noć mi smo spremni i jedva čekamo - poručuju iz grupe.

Kerber je jedan od najvećih rok bendova na prostoru bivše Jugoslavije. Nastao je 1981. godine od članova grupe Top, a naziv dobio po biću iz grčke mitologije - troglavom psu sa zmijskim repom koji čuva ulaz u podzemni svet.

Snimili su šest studijskih albuma i pet kompilacija. Održali su nekoliko hiljada koncerata širom Srbije i inostranstva.

Ulaznice se mogu kupiti preko prodajne mreže tickets.rs, na OMV pumpama, u knjižarama Delfi i Indigo, kao i u agenciji Big star travel, po ceni od 1.200 dinara.

Kerber je trebalo da održi koncert 23. septembra prošle godine, ali je on otkazan zbog bolesti jednog od članova grupe.

Karte kupljene za taj termin neće važiti za novi, što je saopšteno još tada, kada su organizatori pozvali Nišlije da vrate ulaznice kako bi im refundirali novac.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Samir Kreso

    22:25 // 10. 6. 2022.

    Kerber muzički bend je temelj Niša i rok muzike koja je obeležila četiri decenije dobre muzike koja dopire do svakog od nas ♥️

  • Niški

    01:29 // 26. 5. 2022.

    Cena karte je smešna za užitak,dličnu svirku i pozitivu od 3h koliko će da traje , ako je skupo idite na Acu Pejovića tamo će biti jeftinija ,ali sutra ,malo sutra!

  • Cile Mile

    17:19 // 19. 5. 2022.

    Ne idem na koncerte i bendove koji se dodvoravaju aktuelnoj politici.

    • Niški

      01:24 // 26. 5. 2022.

      Totalno si promašio bend,jedini koji nikada nije podržavao vlast i nije uplivao u politiku ,verovatno su ti draži Bajaga i Čorba!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: