Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:56, 1. 7. 2016.

| Zabava

Koncert “Ritma nereda” posle 12 godina u Nišu

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
490x370-Ritam-nereda-foto-Marko-Ristic
Nišlije očekuje energična svirka; foto: Marko Ristić

U subotu 2. jula od 21:30 u niškoj Banovini, publika će imati prilike da uživa u hitovima novosadskog benda Ritam nereda na prvom samostalnom koncertu u Nišu posle 12 godina.

Nišlije su Ritam nereda poslednji put čule na “Nisomniji” 2012. godine, ali ovo je prilika da posle više od decenije posete njihov samostalni koncert i da se “sretnu sa beskompromisnom četvorkom koja ne nastupa tako često u ovim krajevima”.

Pored novih pesama, bend će izvesti sve svoje stare hitove i poznate stvari koje su publiku tokom 27 godina učinile vernim fanovima. Uz sjajne vremenske prilike, ovo je još jedan od sjajnih koncerata u niškoj Banovini - kažu organizatori.

Biće to prilika da, osim legendarnih pesama kao što su “Put beznađa”, “Crno je sve”, “Ne”, 10 godina", "Hiljade", "Sećanja", "Heroj", čuju i pesme sa poslednjeg albuma “To nisi ti”.

Za jednu od pesama sa tog albuma, “Daleko putujem”, nedavno je urađen i spot. 

Osim Ritma nereda, kao gosti će nastupiti i niški sastavi Limbo i Marica i novosadski bend Kolaps koji će predstaviti materijal sa poslednjeg studijskog albuma “Neka gori”.

Inače, ovaj sastav postoji od 1987. godine tokom kojih se izgradio kao jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih u svojoj generaciji. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. 

Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se kupiti još danas u radnjama “WinWin”, “Corner Shop” i knjižarama “Vulkan”. Na dan koncerta će koštati 700 dinara, a po istoj ceni će moći da se kupe i na ulazu u dvorište Univerziteta.

"Daleko putujem"

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ana

    13:19 // 1. 7. 2016.

    Extra biće super

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: